2777
2789
عنوان

تجربیات ختنه

322 بازدید | 2 پست

میخوام تجربه هایی که از ختنه پسرم گرفتم رو بگم اول اینکه وقتی میبرید واسه ختنه حتما همراهتون استامینوفن باشه که اگر بی حسی هست قبلش بدید و اگر بیهوشی هست بعدش که هوشیار شد زودی بدین بخوره درد بعدش رو کم کنه مایعات زیادی بدین بچه بخوره چون اولین جیش خیلی سوزناکه و مایعات زیاد اوره کمتر میشه و از شدت سوزش کم میشه ، واسه پانسمان ختنه اگه نیفتاد تا روز بعد، توی تشب آب ولرم و شامپو بچه بزارید تا پانسمان خیس بکشه آروم و با احتیاط بردارید و مواظب باشید خونریزی نکنه که اگه خونریزی زیاد باشه باید ببرید پیش دکترش، ولی سعی کنید تو خونه خودتون بردارید که مثل من نشید بچم همکاری نکرد و پانسمان رو پوستش موند و خشک و شکننده شد و مطب دکترش بردم خیلی بی‌رحمانه پانسمان رو برداشت که کلی بچم جیغ زد و دردش گرفت و خونریزی کرد و روی کلاهک و جایی که پوست برداشته شده زخم شد و احمق دکتره یه گاز دیگه روش گذاشت که اونم چسبید گفت باید باشه تا مقدار خونریزی مشخص بشه که اگه زیاد بود حتما بخیه میزد و بعدش دوباره گاز استریل چسبید که شبش که بچم خوابید تترا روش ریختم و سه ساعتی موند که گاز زخم رو نرم کرد و با هزار فلاکت آروم آروم گاز رو برداشتم و بعدش روزی سه بار بزارید تا نیم ساعتی تشت آب ولرم و شامپو بچه باشه تا بخیه ها نرم بشن و راحت کنده شن و محل ختنه رو با آ.د یا تترا که تتراسایکلین بهتره خیلی لایه نازک چرب کنید از محل بخیه ها ترشحاتی میریزه بیرون که یکی دو روز طبیعیه و نگران نباشید ، آب آناناس هم برای خوب شدن زخم خوبه بدید بچه بخوره، و بهترین سن ختنه هم از ده روزگی که تا اون موقع مریضی بچه داشته باشه مشخص بشه تا سه ماهگی که هنوز دست و پا و غلت نمیزنه خوبه اما میگن آلت کوچیک میمونه و به زود انزالی هم دچار میشه اما سن بالاتر هم اذیتی خودشو داره 

پسر من دوسالگی ختنه شد اصلا اذیت نشد .و چون میفهمید چن روز اول اصن بلند نمیشد و روزای اول کلا دراز کشید .زودم خوب شد  

دختر و پسر قشنگم عاشقتونم😍دلوین و کارن😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.