میثم مناسبه چون نقش پسریه که اهل کار و تجارت نبوده فقط میپلکیده یهو یه قدرت بزرگ بهش رسیده . ولی طلوعی رو منم میگم که مناسب نیست یه آدم سن بالاتر لازم بود مهران مدیریان خیلی میخورد بهش
من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
منم ابتدای فیلم این قضاوتو کردم از نظر ظاهری کوچیکه ولی خدایی نقششو خوب بازی میکنه میثمو سمیرا ازهمه بهتر نقششونو بازی میکنن طلوعی و غفوریان باورپذیر بازی نمیکنن نقششون بهشون نمیاد شاید اگه طلوعیو نقششو غفوریان بازی میکرد بهتر بود ولی ازحق نگذریم میثم نقشو ازهمه بهتر بازی کرده و ازهمه بدتر هم اون دختره که میثم الکی ادای عاشقارو داره براش بازی میکنه یادم نیست اسمش چیبود غووق مصنوعی بازی میکنه دختر حیف مائده نبود که انقدر قشنگ بازی کرد
میثم میتونس مهرداد صدیقیان یا علی شادمان باشه طلوعیم بد نیس ولی حس میکنم امیر آقایی بیشتر به ...
کلا یکی دوسال از اون قضیه گذشته یهو نقش میثمو بدن صدیقیان خیلی بده یه سریالی که فصل بندی داره بازیگرای اصلیش بخوان عوض شن اصلا باورپذیری قصه به فنا میره میثم خوب بازی میکنه چون ازاول با دید بد نگاه کردی اینجوریه منطقی نگاه کنی ازهمشون بهتره بازیش