2777
2789
ببین زن عموی من ی جن عاشقش میشه جوری ک میگه یا میکشمش یا تا ابد پییش باشم فقط فقط سرکه اونو دور کرد

برای زن عموم جیگر رو خورشت کردن ی سفره پر پیمون انداختن تو ی اتاق ودر بستن جن گیر اینجوری خاسته بود و بهش گفته بود جنه تو حموم تو رو دیده چون تو حمومتون زندکی میکنه زن بچه هم داشت جنه از مسیر حموم و تا اتاق خوابتو فقط سرکه بریز تو کاسه بزار رفت دیگه

زن عموم میگف بعضی وقتا تو اتاق خواب میومد پیشم گف ی بار اب دهنش ریخت رو لباسم از بس بو گندی داشت ک لباسم دیگه انداختم بیرون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو عمرم اصلا رو شکم نمیخابم ی روز صبح بیدار شدم ک رو شکم خوابیدم دوتا دستامم زیر سینه هامه یکم بن ...

ببخشید اونایی که تو خواب گاهی میبینیم بهمون تجاوز میکنن هم جن یا همزاد هستن یا خواب و خیاله

نترس پیش یه دعانویس خوب برو مشکل تو بگو بهش

میگن پیش دعانویس بری راهشونو باز ترمیکنی چون دعانویسه دعاک میکنه ریسکیه ک جن خوب بیاره یا کافر میگن هیچوقت نرید😪😪😪انگاربیشترمیشن