2777
2789
حالا بت اینم میگم از وقتی با شوهرم اشنا شدم من حس ششم خیلی عالی شده ی چیز تو ذهنم بگذره همون میشه

میشه بگی اونایی که به من تهمت زدن الان پشیمونن یا نه اگه پشیمونن بعدها همشون از من معذرت خواهی میکنن یا نه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه از ترس نمردی،،،من میبودم همونجا سکته میکردم از ترس هنوزم حسششمت قویه؟

نمیدونم چیه همون موقعه هم اینجوری نبودم 

میگم یکی از اون جنا چهره ی خود شوهرمو داشت جالب اینجاست منم اون وقت ک اذیت میشدم مجردم بودم دو سه هفته بعدش با شوهرم اشنا شدم و وقتی شوهرمو دیدم ی لحظه دست پام یخ شد ک این اون جنس🤣 و از وقتی متاهل شدم یهو یهو  یه فکر تو ذهنم رد میشه مثلا مثلا میگم الان بهم زنگ میزنن میگن بیا خونمون بعد این اتفاق میوفته دقیقا 

منم ییار رفتم پیش یه دعا نویس کفت همزاد داری و بخاطر همینه شوهرت یروز باهات خوبه یروزم ازت متنفره گفت یروز میبینی تورو به شکل حیوون میبینه و ازاین حرفا. گفت باید دفع بشه که دیگه من نرفتم بخاطر پولش 

نمیدونم راست گفت یانه

اگه شرق تهران هستی لطفا از بابام خرید کن دستفروشه و لیف میفروشه.. خیر بیینی الهی🙏
چندسالته گلم.منم یبارخوابیده بودم باچشای خودم دیدم یه مردزیربغلموگرفت وبیدار کرد.یبارهم دیدم شبیه هم ...

دقیقا اون چشمای باز و زیر بغل گرفتن و منو میکشید رو زمین و میخندید هار هار

و اونکه شوهر الانم نگاهم میکردو هیچی نمیگفت فقط لبخند میزد من تجربشو داشتم 

من بیست سالمه عزیز دلم

ی جنگیر میگف وقتی جن میاد سمتت خونت خیلی سنگین میشه 

دیگه حالم داره از جن بهم میخوره خندم میگیره یه بار حموم رفته بودم بعدش دیدم در برای خودش بسته شد بعدش داشتم تو رخت کن لباس می پوشیدم دیدم شامپو برای خودش از بالا افتاد پایین من دیگه بدو بدو از حموم اومدم بیرون🤣🤣🤣🤣

میدیدیشون قشنگ؟

روزای اخر اره دیگه دقیق خودشون در اتاق باز میکردن می بستن راه میرفتن نفس میکشیدن صدام میزدن و من اینقدر خسته شده بودم ک دیگه نای فرار کزدنم نداشتم ولی روزای اول فقط  تو خواب بودن

من حس میکنم خودم راهشونو ب زندگیم باز کردم یهو تو خواب ی نفس محکم تو صورتم میخورد  کم کم بدنم ...

چقدر داستانت شبیه منه

همسرم ودخترای گلم شما بهترین هدیه های خدا هستین خیلی دوستتون دارم .خدایا یه معجزه کن منم صاحبخونه شم یه خونه مستقل مال خود ِ خودم .