2777
2789
عنوان

شوهرم کوره

505 بازدید | 25 پست

خوبیامو زجرامو زحمتامو نمیبینه خونم از تمیزی برق میزنه میگه تو کثیفی خونت بدرد نمیخوره همه تعریفم میکنن میگن پوستت عالیه چهرت خوبه بیبی فیسی شوهرم منو نمیبینه زنا و دخترای خیابونو میبینه امروز میگفت اوووففف فلانی خیلی چیز خوبیه درصورتی اون دختره کلی ارایش کرده بود و بینی عملی و لبا ژل و مژه ها کاشته من خدادادی مژه هام مثل مژه مصنوعیه اینقد بلند و پره خیلی دلم پره دلم میخواد بکشمش..میگه زن فلانی زرنگه کار میکنه پول درمیاره تو تو خونه کار خونتو هم نمیکنی الهی چشمات دربیاد پررووووووووو

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

شوهرت کور نیست هاره

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
میگه فلانی خوب چیزیه هیچی نمیگی؟من بودم کلا میزاشتم میرفتم

باهاش دعوا کردم دیگه میتونم چیکار کنم..تصمیم گرفتم بعد دنیا اومدن پسرم منم همه جامو عمل کنم..حالا حال دختر خالمو میفهمم ک با اون همه جذابیت چرا خودشو عملی کرد 😔

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

آدم هایی که زحمات دیگران رو نمی بینن  هیچ وقت کسی برای کارهاشون ارزش قائل نبوده و اینجوری دارن تلافی میکنن 

از امروز بابت کارهایی که میکنه حتی اگه شده کوچیک ازش تشکر کن مطمئن باش یک روز میرسه که از بس بهت میگه ممنونم از دستش خسته میشی

چقدر میترسم یروزی ازدواج کنم و همسرم هیچیمو نبینه تصورشم ترسناکه

۹۰ درصد در برابر زن خودشون کورن

چقدر وحشتناک اینجوری میگه شما چیزی نمیگی بهش ...من بودم می گفتم خودتو پس ندیدی یا اگر از خانمی تعریف کرد می گفتی حتما به باباش یا داداشش کشیده....وای تصورشم وحشتناک🙄

از بقیه تعریف میکنه و راجب تو چیزی نمیگه؟ بهتره نگم من بودم چیکار میکردم شاید بداموزی داشته باشه

نه هیچی منو نمیبینه..اگه بچم نبود فرار میکردم

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز