دوتا دوست صمیمی دارم با یکیشون که خیلی وقته دیگه حرف نمیزنم ۳ ماهی یه بار حرف میزنیم و کلا دیگه کاری بهش ندارم
یه دوست دیگه دارم خیلی هم دوسش دارم خیلی هم باهم حرف میزنیم و صمیمی هستیم تقریبا هر روز یا یه روز درمیون باهم حرف میزنیم و بیشتر مواقع هم خودش پیام میده. اما این دوستم یه دوست دیگه ام داره که چند روز پیش بهم پیام داد و حرف زدیم و درباره همین دوست مشترکمون گفت که خیلی دوسش داره و بهش وابستهست و اینکه باهم دعواشون شده و از من کمک میخواست و یه نصف روز بهش پیام نداده بود افسرده شده بود که بهم پیام نداده گفتم حالا یه نصف روزه صبر کن شاید کار داره بنده خدا گفت نه برای ما یه ساعتم زیاده واقعیتش حسودیم شد خیلی هم حسودیم شد...
یا اونروز دوستم داشت میگفت من رو این دوستم کراشم و خیلی دوسش دارم اما هیچوقت اینجوری با من حرف نزده بود...
الان واقعا خیلی دلم گرفته اون دوستشم نمیدونم از کجا فهمیده یه هفته گیر داده بود چرا ناراحتی گفتم نیستم میگفت هستی منم بهش گفتم هیچی فقط دلم گرفته و احساس تنهایی میکنم و بعد کلا الان از همه جا دیلیت اکانت کردم و الان واقعا دلم گرفته خیلی...لطفا بگید چیکار کنم؟ بنظرتون کار اشتباهی کردم؟