2777
2789
عنوان

کلاس اولی ها

157 بازدید | 16 پست

مامانای کلاس اولی که امسال بچه هاشون سال اول تحصیل هستن بیاین کنار هم باشیم واز تجربیات هم استفاده کنیم 

گر نگه من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️خدایا شکرت که هوامو داری دستم رو ول نکن که من بدون هوای تو هیچم

خدا صبرتون بده. صبور باشید فقط😅😃

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مال شما کی شروع میشه؟ 

فردا جشن شکوفه هاس وان شاء الله 1مهر اول دبستان میشه هم خوشحال هستم هم نگران چون مدام خودم در کنارش بودم حواسم بهش بوده الان نیستم ببینم داره چکار میکنه وامیدوارم زیاد مریض نشه 

گر نگه من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️خدایا شکرت که هوامو داری دستم رو ول نکن که من بدون هوای تو هیچم

عه چطور؟ 

سلام ...دیروز کتاب دادن امروز جشن داشتیم

مبارک باشه ان شاء الله دانشگاه رفتنش

🤣🤣🤣والا قراره کتاب مکعب سبز بگیرن تکلیف تو خونه نیارن ....پسرم پیش دبستانی خوندن نوشتن یاد گرفت

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

🤣🤣🤣والا قراره کتاب مکعب سبز بگیرن تکلیف تو خونه نیارن ....پسرم پیش دبستانی خوندن نوشتن یاد گرفت

عه چه خوب دختر من پیش رو جامع القرآن رفت وخوب بود ولی 3روز در هفته میرفت الان هر روز میرن تند به تند مریض میشن یعنی؟ 

عه چه خوب دختر من پیش رو جامع القرآن رفت وخوب بود ولی 3روز در هفته میرفت الان هر روز میرن تند به تند ...

نه ب معلم یا مربی بگین با فاصله بشینن 

ای خدا باز هوا سرد شد بچه ها باید یه خط در میون برن😢😢من شمالم کاهش دماداریم

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

نه ب معلم یا مربی بگین با فاصله بشینن  ای خدا باز هوا سرد شد بچه ها باید یه خط در میون برن😢😢 ...

شمال خوبه باز هوا تمیزه کرج که هوا افتضاح😢

بازم خدا صبر بده. امکان نداره تکلیف خونه نیارن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

عه چطور؟ 

سر تکلیف نوشتن

بازم خدا صبر بده. امکان نداره تکلیف خونه نیارن

اون که اره امسال کلمه بنویس بنویس تو خونه هامون طنین اندازه😂😂😂😂