نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فردا جشن شکوفه هاس وان شاء الله 1مهر اول دبستان میشه هم خوشحال هستم هم نگران چون مدام خودم در کنارش بودم حواسم بهش بوده الان نیستم ببینم داره چکار میکنه وامیدوارم زیاد مریض نشه
گر نگه من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️خدایا شکرت که هوامو داری دستم رو ول نکن که من بدون هوای تو هیچم
🤣🤣🤣والا قراره کتاب مکعب سبز بگیرن تکلیف تو خونه نیارن ....پسرم پیش دبستانی خوندن نوشتن یاد گرفت
بازم خدا صبر بده. امکان نداره تکلیف خونه نیارن
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....