2777
2789
عنوان

سرد شدن زندگی

169 بازدید | 8 پست

سلام

خانومایی که با گذشت چندین سال از زندگیشون هنوز عشق و علاقه و گرمای خونشون مثل اوایله چیکار کردین؟میتونین راهنمایی کنید

من وشوهرم چندماهه عروسی کردیم و اومدیم خونه خودمون قبلش ۳سال عقد بودیم الان بعد ۶.۷ماه دیگه انگار سرد شدیم

مثل قبل نیستیم اینم بگم زیاد دعوا کردیم کلا تو عقد و بعد عروسی،دیگه باهم بگو بخند وشوخی نداریم

ببشتر خوابیم کمتر باهم حرف میزنیم....

حس بدی دارم نسبت به این شرایط پول ندارم مشاوره هم برم 

من یقین دارم خدا بهترین هارا برایم رقم میزند؛خدایا شکرت🦋

با این وضع بچه بیارید چی میشید😐ما قبل بچه خیلی هم دعوا داشتیم هم گرم بودیم ولی بعد بچه ها خیلی فرق کرد 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از خودت شروع کن اومد خونه ماجراهای روز یا اتفاقهایی که افتاده رو بگو بهش با خنده و خوش رویی ،فیلم بزارید کنار هم ببینید ،باهاش شوخی کن یه هفته این کار هارو بکنی اونم یاد میگیره ،اینم بگم دعوا اول ازدواج خیلی طبیعیه 

با این وضع بچه بیارید چی میشید😐ما قبل بچه خیلی هم دعوا داشتیم هم گرم بودیم ولی بعد بچه ها خیلی فرق ...

تازه من فکر کردم بچه دار بشیم مشغله های اون باعث میشه بیشتر باهم حرف بزنیم

یا خونمون گرم تر بشه

خب دعوا زیاد داشتین، همین آدم و دلمرده میکنه، سعی کن فضا رو عوض کنی شما بیشتر برو سمت شوهرت، شرایط ه ...

کنترل گره

اینکارش باعث شد ازش دور بشم

مثلا مدارم میپرسه باشگاه رفتی من بابتش پول دادما

استخر رفتی  پول بلیطشو دادما

خونرو تمیز کردی

زنگ فلانی زدی🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️انگار من بچه ام و اون بابامه

از خودت شروع کن اومد خونه ماجراهای روز یا اتفاقهایی که افتاده رو بگو بهش با خنده و خوش رویی ،فیلم بز ...

اول ازدواج نیست ۳سال عقد بودم قبلش

ایرادگیره وقتی میشینم باهاش حرف میزنم انقد داستان میسازه از حرفام و یجوری رفتار میکنه که دلم نمیخواد باهاش حرف بزنم

دور شدم ازش 

کنترل گره اینکارش باعث شد ازش دور بشم مثلا مدارم میپرسه باشگاه رفتی من بابتش پول دادما استخر رفتی ...

اونایی که تو عقد دعوا دارن باید بدونن در تقریبا همه موارد بعد از عقد دعواها بیشتر میشه و بعد از بچه هم صد برابر‌.

کاری به استارتر ندارم و تجربه خودم رو گفتم. اگه تو عقد مشکل داشتید تا حل نشده ازدواج نکنید.

تازه من فکر کردم بچه دار بشیم مشغله های اون باعث میشه بیشتر باهم حرف بزنیم یا خونمون گرم تر بشه

خیلی برعکس فکر کردی 😁😁😁شاید حرف دز مورد بچه بیشتر بشه ولی از همون دور تر میشید چون بچه داری واقعا آدمو خسته و بی حوصله میکنه 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍