2777
2789
عنوان

قهوه خور ها

58 بازدید | 9 پست

قهوه ای که فقط آب جوش می‌ریزی روش با قهوه ای که با دستگاه درستش بکنی و اونی که با دله درست میشه تفاوت مزه ای دارن؟ 

بارون..مه..خاک خیس خورده..درخت..شمال..مصاحبت با آدمهای خوب..نوشتن..من از اینها لذت می‌برم. من ،خالی از عاطفه و خشم، خالی از خویشی و غربت، گیج و مبهوت ، بین بودن و نبودن.. نور تو بودی، کی منو از تو جدا کرد؟..
آبجوش بریزی ک میشه نسکافه

تفاوتشونو نمیدونم 

بارون..مه..خاک خیس خورده..درخت..شمال..مصاحبت با آدمهای خوب..نوشتن..من از اینها لذت می‌برم. من ،خالی از عاطفه و خشم، خالی از خویشی و غربت، گیج و مبهوت ، بین بودن و نبودن.. نور تو بودی، کی منو از تو جدا کرد؟..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

صد در صد

کدوم مزه ی بهتری پیدا میکنه؟

خیلی‌ها نسکافه رو قهوه نمی‌دونن. از طرفی انواع عمل‌آوری قهوه داریم که کاملا سلیقه‌ایه. 

مثلا ترک‌ها تو جزوه قهوه رو می‌جوشونن.

فرانسوی‌ها با دستگاه یا بدون اون قهوه رو دم می‌کنن.

ایتالیایی‌ها به اسپرسو علاقه دارن که باهاش انواع ترکیب‌ها رو درست می‌کنن.

تو ژاپن هم قهوه رو به روش سرد عمل میارن. یه نوع دیگه هم هست که بهش می‌گن سایفون. شاید روش‌های دیگه هم باشه. باید ببینی از طعم کدومش خوشت میاد.

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.