2777
2789
عنوان

دوستان یزدی ....

149 بازدید | 10 پست

من پارسال اومدم یزد رفتم سمت مرکز خریداش شانسی رفتم تو ی مغازه عطر و ادکلن ب اسم نیلوفر آبی ی عطر ترکیب خودشون ازشون گرفتم بوش فوق العاده بود ولی دیگه اون مغازه رو پیدا نکردم الان دوباره میخوام برم یزد میخواستم بدونم کسی همچین مغازه ای میشناسه این اسم ب گوشتون خورده ...؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه بتونی تقریبی موقعیت پاساژ رو بگی ک مثلن نزدیک میدون بود یا پارک و اینا خیلی خوب میشه

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍
نمیدونم اسمشو ولی چیزایی ک تو ذهنم مونده پاساژش طبقاتی نبود ی پاساژ کوچیک بودفقط همین طبقه همکف بود ...

طرف بافت تاریخی بود؟

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍
اگه بتونی تقریبی موقعیت پاساژ رو بگی ک مثلن نزدیک میدون بود یا پارک و اینا خیلی خوب میشه

اونروز تو خیابون پاساژ ستاره ب سمت میدون امیر چخماق فقط رفتم ولی ی میدون بینشون بود اونجا تو ی خیابون دیگ رفتم بیشتر از این نمیدونم

اونروز تو خیابون پاساژ ستاره ب سمت میدون امیر چخماق فقط رفتم ولی ی میدون بینشون بود اونجا تو ی خیابو ...

فک کنم فهمیدم کجا رو میگی ولی متاسفانه اسمشو نمیدونم..تو خیابون قیام ی پاساژ کوچیک هست ک عطر فروشی داره توش واسا تو مپم ببینم اسمی براش هس یا ن

طرف بافت تاریخی بود؟

چون پیاده قدم میزدم فقط یادمه از پاساژ ب سمت میدون امیر رفتم بعد دوباره با ماشین برگشتم سمت پاساژ کار داشتم دوباره از همونجا ب سمت میدون امیر رفتم اما وسط راه ی فلکه دیگه بود از اونجا رفتم تو ی خیابون دیگ

فک کنم فهمیدم کجا رو میگی ولی متاسفانه اسمشو نمیدونم..تو خیابون قیام ی پاساژ کوچیک هست ک عطر فروشی د ...

همین اسم خیابونشم کمک بزرگیه بقیشو میرم تو اون خیابون پیدا میکنم