2777
2789

ترس از دست دادن همو نداشته باشن؟؟؟

یعنی پسره خیلیییی دختررو میخواسته و برا رسیدن بهش تلاش کرده و واقعا سختی کشیده،دختره هم ی بار ازدواج کرده جدا شده باز با این پسره ک عشق اولش بوده ازدواج کرده اما حالا هم پسره حاضر شده به دختره حق طلاق بده و میگه هرموقع نخواستی خیلی راحت از هم جدا میشیم نگران هیچی نباش فقط بذار خاطره ی خوب از همدیگه داشته باشیم!!!هم اینکه دختره به پسره میگه میخوام مهریمو ببخشم تا توام هرموقع نخواستی خیالت راحت باشه و بدونی هیچ اجباری نیس(البته هنوز نبخشیده ها فقط گفته😁)در صورتیکه تا دو ماه پیش مشاور ب دختره میگفت این پسر ترس از دست دادنتو داره همیشه!دختره هم ترس ازدست دادن پسررو داشت و فکر میکرد خیلی براش بده اگه از اینم بخواد جدا شه)

این دو نفر چرا اینطوری شدن؟؟🥺

(خودم و همسرمیم فقط سوم شخص نوشتنش برام راحتتر بود دوستان)

عقلشون کامل تر شده خب. 

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مدت كمي هست باهم زندگي ميكنيد؟ شايد جوگير شديد فعلا

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

خب این یعنی همسرتون نمیخواد تو ازدواج دومی که دارین دیگه اذیت بشین به نظرم حق طلاق باید داده بشه و همسرتون کار درستی و عاقلانه ای کرده 

به نظر زوج خیلی عاشقی هستین خوشبخت بشین و اصلا ذهنت رو درگیر چیزای اینجوری نکن از زندگیت نهایت لذت رو ببر 

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

شاید اینجوری میخوان با اون ترس مقابله کنن 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

خب این یعنی همسرتون نمیخواد تو ازدواج دومی که دارین دیگه اذیت بشین به نظرم حق طلاق باید داده بشه و ه ...

ممنونم گلم ایشالا شمام خوشبخت باشی همیشه راستش از وقتی که حق طلاق داده خیلی راحت میگه هرموقع خواستی بری اوکیه فقط خاطره ی بد نذار از خودت در صورتیکه قبلا اصلاااا موافق جدایی و دادن این حق نبود!!!!انگار ی جورایی بی تفاوت شده نمیدونم چرا حس میکنم ممکنه دوست داشتنش کم شده باشه🥺🥺🥺

یعنی خودت گفتی به شوهرت مهرمو میبخشم بعد نمیدونی چرا؟ 🤔 چطور ممکنه ؟

نه من ک به شوخی بهش گفتم مهریمو میبخشم که هرموقع خواستی زندگی‌نکنیم بخاطر مهریه بدونی مجبور نیستی تو این زندگی‌بمونی….اونم بهم حق طلاق داد ک این آرامش داشته باشم اگه روزی نخواستمش جدا شم(تو طلاق قبلیم خیلیییی اذیت شدم)

حالا میگم چرا اینقدر بی تفاوت شده و راحت میگه اگه خواستی جدا شی اوکیه!!!خیلییی مخالفت میکرد واسه حق طلاق و این چیزا اما الان میگم نکنه دوست داشتنش کم شده ک ترس از دست دادنمو دیگه نداره منم همینطور البته قبلا ناراحت میشدم اسم جدا شدن میوورد الان بی تفاوتم دلم میخواد مثل دو تا دوست زندگی‌کنیم باهم اگه روزی ام نتونستیم ادامه بدیم بی دردسر جدا شیم(علت این بی تفاوتیمونو میخوام بدونم عزیزم؟)

مدت کمی تقریبا هستش عزیزم ولی یعنی ممکنه باز ترس از دست دادن همو داشته باشیم؟؟؟

من فكر ميكنم چون حالا اولش هست و هنوزم وارد روابط پيچيده نشديد و مطمئن هستيد هميشه اينطوري مي مونيد يعتي احتمال زفتن و جدا شدن رو صفر ميدين اين شرايط رو گذاشتيد

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
شاید اینجوری میخوان با اون ترس مقابله کنن 

نمیدونم شاید🥺ولی احساس میکنم اینقدر اون بی تفاوت شده منم دلم میخواد مثل دوتا دوست خوب باهم زندگی کنیم اگه روزی ام نتونستیم همو تحمل کنیم بی دردسر تمومش کنیم🥺🥺

من فكر ميكنم چون حالا اولش هست و هنوزم وارد روابط پيچيده نشديد و مطمئن هستيد هميشه اينطوري مي مونيد ...

اتفاقا احتمال جدا شدن صفر نمیدیم مشاورم میگفت چون ی بار رفتی همسرت همیشه احتمال اینو میده ک دوباره بذاری و بری مخصوصا از وقتی حق طلاق گرفتی…..خود همسرمم میگفت اما الان ی جورایی بی تفاوت شدیم انگار رفتن و موندنمون واسه اون یکی مهم نیس میخوایم فقط خاطره ی بدی از خودمون نذاریم واسه اون یکی🥺🥺