2777
2789
عنوان

خاطرات نامزدی

1451 بازدید | 57 پست

دوستان بیایین از خاطرات نامزدیتون بگین یکم اگر خنده داره بخندیم اگر عشقولانس باهاش انرژی بگیریم     

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

اگه خانوادم بزارن دارم از نامزدیم لذت می‌برم نه اگه نذارن که از دماغم در میاد تا الان که از دماغم درش آوردن ولی اگه خانوادمون فاکتور بگیریم نامزدی خیلی خوبه تا می‌تونین خوش بگذرونین ولی اگه می‌بینین که خانواده سختگیری دارین و خیلی به آداب و رسوم و اینجور چیزا پایبندن به نظر من زیاد دوره نامزدی رو طولش ندین چون خودتون دوتا اذیت میشین

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه خانوادم بزارن دارم از نامزدیم لذت می‌برم نه اگه نذارن که از دماغم در میاد تا الان که از دماغم در ...

ای جان شما زیاد خودتون رو تو فشار قرار ندیدن از تمام لحظات بهترین استفاده رو بکنین 

خوشبخت بشی عزیزم

ما که هنوز به اون مرحله نرسیدیم ولی خب چون راهمون دوره اذیت میشیم 

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

ای جان شما زیاد خودتون رو تو فشار قرار ندیدن از تمام لحظات بهترین استفاده رو بکنین  خوشبخت بشی ...

بببین من نهایت خوش گذرونیم و با همسرم می‌کنم و از این لحاظ خیلی خوشحالم ولی مشکل بعدشه که بعدش اومدم خونه از دماغم درش میارم مشکل من اینه😂😂

@؛paradise؛   عزیزم بیا از خاطراتتون تو این دوران بگو     @وحشی_زیباا   ...

من خداییش سوتی اونقدرا ندادم ولی یه چند تایی هستن😅😅🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

یه بار خونه خونه نامزدم اینا بودم بعد خواهر نامزدم داشت لباس بچشو عوض میکرد بعد من دیدم رو شکم بچه اش یه خال هست

اصلا بدون فکر کردن یهو گفتم عههه فلانی (یعنی نامزدم )دقیقا همین جای شکمش خال داره 

وای یهو یه سکوتیییی شدددد🫠🫠🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

برادر نامزدم از خنده قرمز شده بود ولی جلو خودشو نگه داشته بود

خیلی بد بود از خجالت اب شدم🤦🏻‍♀️

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....
بببین من نهایت خوش گذرونیم و با همسرم می‌کنم و از این لحاظ خیلی خوشحالم ولی مشکل بعدشه که بعدش اومدم ...

خب تو هم محل نده اصلا به قول معروف به یه ورت بگیر خوش بگذرونین بابا دنیا دو روزه     

قبل عقدم اوکیه ولی از فردای عقد خراااابه😂

خب یه جوری سانسور کن بگو 

کنجکاو شدم بدونم چیکار کردین     

بگو شاید راهکاری دادی که منم ازش استفاده کنم   

من خداییش سوتی اونقدرا ندادم ولی یه چند تایی هستن😅😅🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ یه بار خونه خونه نامزدم اینا بو ...

واییییی پردیس مردم از خنده چقده باحالی تو دختر       

خب تو هم محل نده اصلا به قول معروف به یه ورت بگیر خوش بگذرونین بابا دنیا دو روزه     &n ...

بببین من میام اهمیت ندم خب ولی اونا پاپیچ من میشن همین شیشه شهریور ماه دوتا چک دوتا سیلی از پدرم نوش جون کردم که چرا با همسرت  بیرون رفتی و به مادرت نگفتی در حالی که من چهار بار به مادرم گفتم که آره مامان جون من دارم با همسرم میرم بیرون بعد زن داداشم که اصلاً نمی‌دونست قراره من با همسرم بیرون باشم اون عجله‌ای که تو من رو دید بهم برگشت گفت که اشکال نداره عزیز دلم آروم آروم کاراتو بکن احیاناً یه چیزیت میشه می‌مونی یکم دیرتر به قرارت می‌رسی دیگه فوقش اینه