2777
2789
عنوان

در رفتگی لگن نوزاد

1704 بازدید | 26 پست

خانوما دخترم یک هفتشه وقتی به دنیا اومد دکتر اطفال گف ببرش سونوگرافی احتمال اینکه مفصل پاش در رفته هست،کسی اینجور نبوده تجربه ای ندارید در این مورد؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای بچه های منم گفتن.برای سرشون هم گفتن

فقط احتمال هست. یه سونو ببر ک خیالت راحت باشه

اگ در رفته باشه پاش رو اصلا نباید تکون بده یا موقع تکون دادن درد داره گریه میکنه

ب ندرت پیش میاد ولی دکتر گفته ببر ک نگران نباشی

شاید هزار موردی ک دکترا بگن یک موردش این‌اتفاق افتاده ولی همون بک موردم زود تشخیص داده باشه خیلی بهتره

حتما ببر پدرم بابت این مسئله منو ناقص کرد و از بچگی تا الان ک سی سالمه پام میلنگه ، چون منو نبرد جراحی کنن و در رفتگی لگن نوزاد هم تو نوزادی قابل درمانه وگرنه جز پلاتین درمان دیگه نداره خود پلاتین دردش عذاب اوره که من نذاشتم پلاتین بزارن

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓