2777
2789
عنوان

لب دخترم کجه

109 بازدید | 5 پست

دخترم یه هفتس به دنیا اومده،وقتایی که شیرش میدم میزارمش میبینم یه طرف لب پایینش رفته داخل،فکر کنم مشکل سینه خودم باشه،نمیدونم چیکار کنم قرینه بشه

نوزاد همینه پسر من یه چشمش تا سه هفته از یه چشم دیگه اش کوچیکتر بود بعد از یه ماهگی درست شد😄😄

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اووو به چه چیزایی توجه میکنی

بچه اگه مشکل داشته باشه تو بیمارستان بت میگفتن 

خوب میشه نگران نباش

خدایا ممنون که پسرمو صحیح و سالم گذاشتی تو بغلم پسرم در تاریخ 1399/11/26 دنیا اومد البته قرار بود 1399/1۲/7 درهفته ۳۷دنیا بیاد که بخاطر مسمومیت بارداری زودتر دنیا اومد    پسرم منو آجی دنیا و بابایی بیصبرانه منتظرت هستیم 😍😍 اگه میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستین                تیکرم به وقت سزارین  برامون دعا کنین سالم از اتاق عمل در بیایم 😘