dentistlady مدیر استارتر عضویت: 1401/06/19 تعداد پست: 364 عنوان ارایشگری 55 بازدید | 9 پست بچه ها من میخام کار کنم برای مخارجم در حد پنج تومن ماهی در بیارم بهتر از آرایشگری ندیدم چطور باید آموزش ببینم از کجا شروع کنم اونایی ک رفتن بگن! 1402/06/27 | 14:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mmmmmoooobbbbiiiinna عضویت: 1400/02/02 تعداد پست: 11732 در امدت حداقل برای ۶ماه بعده نمیتونی از اول درامد داشته باشی چون ارایشگر زیاد شده و با کار های عالیی نلایک
dentistlady مدیر استارتر عضویت: 1401/06/19 تعداد پست: 364 در امدت حداقل برای ۶ماه بعده نمیتونی از اول درامد داشته باشی چون ارایشگر زیاد شده و با کار های عالیی خب میخام برم کمک کار باشم تو ی سالن نمیشه یک ماه آموزش ببینم بعد برم تو سالن های مختلف برا کار؟
_celine عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 2725 نمیدونم کدوم بهتر و راحت تره ؟ واسه شروع هر لاینی حداقل ۱۰ میلیون تا ۵۰ یا حتی بیشتر پول نیاز هست. فکر کنم ارزون ترینش مژه باشه با بافت ک اونم حوصله و علاقه میخواد
bud عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 16451 ۵ تومن بیشتر کار میکنی مامانم ماهی ۲۰ ۲۵ کار میکنه میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️
bud عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 16451 ۵ تومن بیشتر کار میکنی مامانم ماهی ۲۰ ۲۵ کار میکنه اینم بگم مامانم خیلی وقته کار میکنه میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️
dentistlady مدیر استارتر عضویت: 1401/06/19 تعداد پست: 364 اینم بگم مامانم خیلی وقته کار میکنه من میخام در کنار درسم ی شغلی باشه بتونم خرجم در بیارم ولی فلن هیچی نمیدونم از آریشگری مامانت سالن مال خودشه یا کمک کاره؟
bud عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 16451 من میخام در کنار درسم ی شغلی باشه بتونم خرجم در بیارم ولی فلن هیچی نمیدونم از آریشگری مامانت ... مال خودش هس میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️