zandgani مدیر استارتر عضویت: 1400/07/22 تعداد پست: 3565 عنوان دل درد غیر پریودی 58 بازدید | 6 پست خانما ۶ شهریور پریود شدم الان چند روز دل درد پریودی دارم مداوم نیست گاهی هست گاهی نیست دوماه پیشم همین بودم شش هفت روز مونده بود به پریوم. دل درد داشتم دلیلش چی میتونه باشه از طرفی استرس بارداری گرفتم میشه برای سلامتی دخمل نازم یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم 🤲 1402/06/27 | 14:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۳۴۶۸۸۱ عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 1208 دقیقا منم مث شما درددارم باید۲بشم هنوز نشدم ولی درد سینه دل درد دارم استرس بارداری هم دارم
zandgani مدیر استارتر عضویت: 1400/07/22 تعداد پست: 3565 دقیقا منم مث شما درددارم باید۲بشم هنوز نشدم ولی درد سینه دل درد دارم استرس بارداری هم دارم بچه دارید من باردار که بودم سینه هام خیلی حساس شده بود به شدت درد میکرد انشالله که باردار نباشیم میشه برای سلامتی دخمل نازم یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم 🤲
۳۴۶۸۸۱ عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 1208 بچه دارید من باردار که بودم سینه هام خیلی حساس شده بود به شدت درد میکرد انشالله که بار ... چراسینه هام شدید حساس شدن ن عزیزم بچه ندارم اقدامم دوساله
zandgani مدیر استارتر عضویت: 1400/07/22 تعداد پست: 3565 چراسینه هام شدید حساس شدن ن عزیزم بچه ندارم اقدامم دوساله انشااله که باردار باشی احتمال خیلی زیاد باردار باشی چون منم همین جوری شده بودم سینه هام به شدت حساس بودن عزیزم برای من دعا کن باردار نباشم برات دعا میکنم این ماه دیگه پریود نشی باردار باشی میشه برای سلامتی دخمل نازم یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم 🤲
۳۴۶۸۸۱ عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 1208 انشااله که باردار باشی احتمال خیلی زیاد باردار باشی چون منم همین جوری شده بودم سینه ها ... حتماعزیزم انشالله ک باردار نباشی استرس نگیر
zandgani مدیر استارتر عضویت: 1400/07/22 تعداد پست: 3565 حتماعزیزم انشالله ک باردار نباشی استرس نگیر ممنون عزیزم میشه برای سلامتی دخمل نازم یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم 🤲