agha_erfan مدیر استارتر عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 1201 عنوان متفرقه 42 بازدید | 4 پست کاشکی یکی بود به خانواده ام تا رو میزدم با عنوان نامزد نشون مادرم میدادمش شاید دست میجنباند برام ،الب الان دیگه اصلا نمیخوام بهش فکر کنم منت سرم بگذارید و در تاپیک هایم شرکت کنید 1402/06/27 | 13:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahhhhtaj عضویت: 1402/02/27 تعداد پست: 3930 نگارشت ضعیفه. قبل از اینکه بری سراغ نامزدی، رو جمله نویسیت کار کن😁 هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
agha_erfan مدیر استارتر عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 1201 نگارشت ضعیفه. قبل از اینکه بری سراغ نامزدی، رو جمله نویسیت کار کن😁 شما که متوجه شدید چی نوشتم 😂پس فارسی شما هم لاغره 😂😂😂😂😂 منت سرم بگذارید و در تاپیک هایم شرکت کنید
mahhhhtaj عضویت: 1402/02/27 تعداد پست: 3930 شما که متوجه شدید چی نوشتم 😂پس فارسی شما هم لاغره 😂😂😂😂😂 نه خدا وکیل تا ارشد چطور پیش رفتی؟ فارسی رو میگم. چکارش میکردی؟ تبصره یه سال... نه.. دو سال.😂حالا بگیم یکی دوسال هم تقلب کردی. بقیه شو چطور نمره گرفتی؟😂شوخی کردم. این دفعه بهتر بودی✋ هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊