2777
2789
عنوان

کمک چی بگم بلد نیسم😂

135 بازدید | 18 پست

سلام یکی از اقوام نزدیکم داره تا چند روز دیگ میره کشور دیگ برای همیشه میخوام باهاش تماس بگیرم خداحافظی کنم چی بگم بنظرتون بگم سفر به سلامت بگم برو بجای مام زندگی کن چی بگم ؟

اینم بگم اصلا ازش خوشم نمیاد مجبورم زنگ بزنم و خیلیم باهم تعارفی هستیم

حتی اگر دنیا گلستان شود فرقی ندارد،از ما چیزی دزدیده شد به نامِ جوانی.                                                                              گاه موسیقی تنها راهِ رفتن است،بی آنکه خانه راترک کنی..       می خندید و در نگاهش غمی می رقصید..                                 یادم نمیکنی و ز یادم‌ نمیروی یادت بخیر..                            کاربر قدیمی هستم و تعلیق شدم.                                           کاربری دست دونفره خانوم مارپل

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاله زود جاگیر بشی و عادت کنی

جای خانواده و دوستان خالی نباشه 

کلی دوستای خوب پیدا کنی و زندکی همیشه رو روال خوشبختی باشه برات

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
خب بنده ی خدا راهنمایی خواسته که چی بگه ... دیگه چرا مسخره میکنید؟😐

والا خوبه گفتم بلد نیستم چی بگم چون اصلا باهم راحت نیستیم خیلی خیلی تعارف داریم باهم

حتی اگر دنیا گلستان شود فرقی ندارد،از ما چیزی دزدیده شد به نامِ جوانی.                                                                              گاه موسیقی تنها راهِ رفتن است،بی آنکه خانه راترک کنی..       می خندید و در نگاهش غمی می رقصید..                                 یادم نمیکنی و ز یادم‌ نمیروی یادت بخیر..                            کاربر قدیمی هستم و تعلیق شدم.                                           کاربری دست دونفره خانوم مارپل
دلنو صاف کن اول مجبورم نیستی حتما زنگ بزنی اما اگر زدی بگو سفرت بخیر خبرهای خوبتونو بشنوم بعدشم مع ...

والا چی بگم این انقد خودشو میگیره ک ببین حتی برای خداحافظی هم ما باید زنگ بزنیم بعدشم مجبورم بهش زنگ بزنم ولی خب اینای ک گفتی خوبه ممنون دوست عزیز

مگه اون نباید زنگ بزنه خداحافظی کنه؟ اون داره میره

والا این از دماغ فیل افتاده واسه همین ازش خوشم‌نمیاد