ببین الان دوباره توضیح می دم. ولی دارم خودم یک کتابچه کوچولو درست می کنم بگذارم اینجا هر کس خواست پرینت بگیره. چون خیلی این سوالو از من می پرسن.. منم متاسفانه الان دیگه اون چیزی که قدیم استفاده کرده بودمو ندارم.
اون موقع من یه سری عکس میوه ها رو پرینت کرده بودم. اسمشون رو یکی یکی گفتیم. کدوما ترشن؟ کدوما شیرینن؟ بعد صفحه ی بعد حیوون های مختلف رو روی یه صفحه پرینت کرده بودم. با بچه شروع کردیم.. نگاه کن. اینا هر کدوم بدون خودشونو دارن... اسم حیوون ها رو یکی یکی با هم گفتیم. صدای هر کدوم رو درآوردیم.. همه اینا به حالت بازی دیگه.. چند صفحه اینجوری داشتیم. تا اینکه توی یه صفحه عکس بدن یه پسربچه و یه دختر بچه بدون لباس (به حالت کارتونی و نه عکس واقعی) هم بود. یکی یکی اعضای بدن رو نام بردیم..سر .. مو... بعد به قسمت خصوصی که رسیدیم بهش گفتم این عضو دخترها با پسرها فرق داره. دخترها بزرگ بشن مثل مامانا می شن. پسرها مثل باباها می شن. بعد رفتیم صفجه بعد .. اونجا وسایل نقلیه بود مثلا.. جرثقیل کامیون ماشین.. همین جوری ادامه دادیم که نام ببریم. صداشون رو در بیاریم. الان دقیق تر یادم نیست. ولی در کل یه صفحه از یه کتابچه بود که درست کرده بودم. وسطش خیلی طبیعی موضوع تفاوت رو هم گفتم. همین!
آموزش اینکه قسمت خصوصی ما رو کسی نباید ببینه یا دست بزنه رو جدا دادم.