2777
2789

لباسشویی ۹کیلویی خریدیم به امید اینکه روتختیامو بتونم توش بندازم هیچی جا نمیشه توش لباسشویی قبلیم ۵ کیلویی بود یه عالمه لباس توش جا میدادم اینم انگار همون قدر جا داره به خدا پس ۹ کیلویی چیه آخه فکر کردم چقدر توش بزرگ باشه انقدر خورده تو ذوقم که نگو آخه من از لباسشویی قبلیم خیلی راضی بودم مریض نبودم که عوضش کنم چرا انقدر جاش کم کسی میدونه؟؟؟؟

وقتی وجود خدا باورت بشه ........خدا یه نقطه میزاره زیر باورت و یاورت میشه.

ببین حتی میگم توی لباسشویی‌های ۱۲ کیلویی هم روتختی رو نندازید چون جنسش پشم شیشه است و وقتی تاید می‌ریزی خیلی کف می‌کنه وزنش دو برابر می‌شه باعث می‌شه خیلی به ماشین لباسشویی فشار بیاد و خدایی نکرده بسوزه

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

مارک لباسشویی قبلی چی بود

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه!"جهنم من شوهرم و خانواده شن! من جهنمو توی این دنیا تجربه کردم"بی صبرانه منتظر اون روزی هستم که تک تک بابت دونه به دونه بدی هاشون تقاص بدن... میگن دعای نی نی سایتیا گیراست ومن اینو به چشم دیدم؛دعاکنید هرچه زودتر شاغل بشم وخونه دار بشم و بتونه دخترمو بیارم کنارخودم و بادخترم یه زندگی آروم رو تجربه کنیم؛من سنی ندارم این همه درد واسه من وبچه م زیادیه!خدایا دخترم وآینده مونو به دستای پرقدرت تو می سپارم؛زندگی وآینده ای پر از آرامش و خوشبختی برامون رقم بزن....دلم برای خود سابقم خیلی تنگ شده....چه زود دیر شد....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین حتی میگم توی لباسشویی‌های ۱۲ کیلویی هم روتختی رو نندازید چون جنسش پشم شیشه است و وقتی تاید می‌ر ...

اصلا انگار دروغه به خدا ۹ کیلویی

واقعا ؟؟منم پنج کیلو قدیمی دارم میخام نه کیلو بخرم 

این اشتباه و نکن به خدا لبای هم اندازه همون ۵ کیلویی جا میشه توش

داخلشو نگاه میکردی    اگه وضع مالیت خوبه پتو شور بگیر بهتره واسه پتو روتختی راحت میشی  ...

نگاه کردم نفهمیدم کجا بزارمش آخه

اصلا انگار دروغه به خدا ۹ کیلویی

ن دروغ که نیست واقعاً ۸ کیلویی خیلی بیشتر از ۵ کیلویی ظرفیت داره ولی خب تو نباید پر پر بکنی بالاخره اون آب هم اضافه میشه یه سنگینی داره اما در کل توش پتو روتختی نشور خدایی نکرده اگر بسوزه حداقل سه چهار تومن هزینه تعمیرشه اما اگر بدی خوشکشویی نهایت ۱۰۰ یا ۲۰۰ هزار تومان میشه

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
من ۷ کیلویی پاکشوما داشتم روتختی لحاف هر چی بگی مینداختم  الان ۹ کیلویی پاکشوما گرفتم  ی ...

وای مال منم پاکشوما بود حیف از اون لباسشوییا که بدیم اینا رو بگیریم

ن دروغ که نیست واقعاً ۸ کیلویی خیلی بیشتر از ۵ کیلویی ظرفیت داره ولی خب تو نباید پر پر بکنی بالاخره ...

به خدا اندازه همون ۵ کیلوییم لباس توش جا شد 

خشکشویی که بهتره ولی من خیلی تند تند روتختیارو میدم دوست داشتم خودم داشتم هر هفته میشستمشون ولی نشد دیگه