2777
2789
عنوان

ای وی اف ۴۰۲

86 بازدید | 13 پست

بچه ها من روز ۵ انتقالم بیبی گذاشتم منفی شده هیچ لکه بینی ندارم😭😭😭😭😭خسته شدم بخدا دیگ.فقط سینم درد میکنه و زیر دلم خیلی کممممم.کسی بوده مثل من باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میتونی بهش فکر نکنی؟

میدونی که بدنت داره کارِ خودشو میکنه و استرس بیخودی فقط کارو بدتر میکنه

ارامش مهمترین گزینه ی ای وی اف هست،اینو دکترت بهت نگفته؟

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

من با خواست خدا  ای وی اف باردار شدم 

به نظر خودم رمز انتقال موفق بعد از خواست خدا فقط و فقط ریلکس بودنم بودم و حال روحیم  که خیلی خوب بود 

چون روز قبل انتقال عروسی داداشم بود 

من حتی انقدر ریلکس بودم و بهش فکر نمیکردم که امپولهام رو از دو روز قبل نزده بودم و فرستادنم پیش دکتر که کنسل کنن انتقال رو    

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    
میدونم ولی دعاکنید توروخدا ۳ سال منتظرمممم

کاری با علائمت نداشته باش،هرکس یه جوره علائمش.توکل کن به خدا اگر میتونی بهش فکر نکن اصلا.استرس نداشته باشی حتما میگیره

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

سلام. لطفا میشه بگی روزی چند تا استرادیول داشتی؟ و ضخامت رحمت چند شد؟

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...