2789
عنوان

جرقه میگرن

544 بازدید | 25 پست

سلام دوستان خوبید؟ من سه ماه یک طرف گیجگاهم تیر میکشه دکتر مغز واعصاب گفت مشکوکم به میگرن امروز یه چیز عجیب دیدم رو سقف درحد چند ثانیه محو شد خاکستری کمرنگ  بعدش سردرد نشدم ولی الان یه تیر خفیف سرم کشید https://s6.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۹۱۸-۱۲۳۱۲۹_google_mddj.jpg

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من میگرن دارم اکثر اوقات قبل شروع سردرد جرقه نور میبینم یا خیلی به نور و بو حساس میشم

بلافاصله سردرد میشی؟ من بعد دیدنش سردرد نشدم 

فقط یه لحظه تیرخفیف کشید

بیشتر اوقات اره، گاهی نه

ببخشید  من گاهی دیوار سفید نگاه میکنم انگار برق بزنه مثلا اکلیل سفید یا طلایی برق بزنه اونجوری میبینم شما چ مدلی میبینی ؟ 

اها یعنی ممکنه جرقه ببینی ولی سردرد نشی؟ اخه منم دارم 

ببخشید  من گاهی دیوار سفید نگاه میکنم انگار برق بزنه مثلا اکلیل سفید یا طلایی برق بزنه اونجوری ...

ب چشم پزشك هم مراجعه كن

اين سردرد ميگرني ك قبلش توي ديد تاثير بذاره خيلي دفعاتش كم هست اگه زياد داره اتفاق مي افته ب نظرم چشم پزشك هم بررسي كنه

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
ب چشم پزشك هم مراجعه كن اين سردرد ميگرني ك قبلش توي ديد تاثير بذاره خيلي دفعاتش كم هست اگه زياد دار ...

رفتم عزیزم  همون میگرن تشخیص دادن

رفتم عزیزم  همون میگرن تشخیص دادن

ي چيزي هست ميگم مگس پران نميدونم چي 

مگس توش هست   همچين چيزي نبود؟

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
ببخشید  من گاهی دیوار سفید نگاه میکنم انگار برق بزنه مثلا اکلیل سفید یا طلایی برق بزنه اونجوری ...

چجوری بگم اووم ببین از این فشفشه ها روشن که میکنی دیدی چجوری جرقه نور داره، من اونجوری میبینم ولی انگار وسطش نور سفید باشه یا زرد همچین چیزی، یه چیزی مثل همون اکلیل ستاره ای باشه

خدایا برایم بخواه که، بشود، برسد، بیاید، درست شود، خوب شود خوبِ خوب🌱❤️
چجوری بگم اووم ببین از این فشفشه ها روشن که میکنی دیدی چجوری جرقه نور داره، من اونجوری میبینم ولی ان ...

منم دارم 

شده مثلا چشمت جرقه بزنه ولی سردرد نشی؟ 

چون من گاهی نور میبینم ولی سردرد نمیشم 

منم دارم  شده مثلا چشمت جرقه بزنه ولی سردرد نشی؟  چون من گاهی نور میبینم ولی سردرد نمیشم ...

اره البته کم پیش میاد نور میبینم ولی سردرد نمیشم بعد فک میکنم توهمی شدم هی پلک میزنم ببینم بازم نور هست یا نه، ولی بیشتر اوقات یا سرم درد میگیره یا یه حالت سبکی و سرگیجه میگیرم

اره البته کم پیش میاد نور میبینم ولی سردرد نمیشم بعد فک میکنم توهمی شدم هی پلک میزنم ببینم بازم نور ...

نه توهم نیست منم میبینم متاسفانه  

میگرنه شدیده با تهوع هست؟

نه توهم نیست منم میبینم متاسفانه   میگرنه شدیده با تهوع هست؟

بله، من سالهاست میگرن دارم خیلی شدید، در حدی که گاهی تو ماشین هم نمیتونم بشینم حالم بد میشه.