بچه ها من پریروز لپتاپمو شارژ گذاشتم صد در صد کامل بود ،امروز که رفتم سر وقتش روشنش کردم 88 درصد شارژ داشت باتریش داره خراب میشه؟چیکار کنم تازه یه ساله دارمش!
توی شازژ سعی کن استفاده نکنی و اینکه خب لبتاپ در حالت خاموش هم باطری استفاده میشه
نه فقط یکبار در حال شارژ استفاده کردم اونم حدود چهار ...پنج ماه پیش بود. پس یعنی چیز جدی نیست؟آخه حدود شش هفت سال با بدبختی مامان و بابام تونستن برام لپتاپ بخرن. نمیخوام الکی الکی خراب بشه خرج بذاره رو دستمون:)
خراب که نمیشه فوقش مثل ماله من همش باید به شارژ باشه
وای اونطوری عذابه مثل کامپیوتر حتما باید برق باشه تا بتونی استفاده کنی ،من حدود ده سال پیش یه کامپیوتر خریدم بعد توش کلی بازی و فیلم میریختم. بعد میخواستیم بریم مسافرت عذاب بود چون حافظه ی گوشیم یاری نمیکرد یه سریال کامل بریزیم توش. شمالم که میرفتیم اکثرا دی وی دی ها سی دی خور بودن مثل دی وی دی های الان و دیجیتالا فلش خور نبودن ،یعنی تو فلش ریختنم بی فایده بود که البته الانم با وجود تلویزیون های قدیمی تو خونه مادر بزرگ و پدر بزرگم تو شمال بازم بی فایده است،گوشیمم قدیمیه نهایت 16 گیگ جا بگیره واسه همین برای فیلم دیدن دور هم اکثرا لپتاپ میبرم شمال واسه همین نگران شدم اونجاهم تابستونا برق رو جیره بندی میکنن تو روستا حدود 6..7 ساعت برق نیست.