2777
2789
عنوان

قرص لتروزول

227 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من دیشب دوز مصرفیمو فراموش کردم و امروز صبح خوردمش شب باید دوز بعدی رو مصرف کنم یا بذارمش اونم صبح بخورم؟؟؟؟؟شما تجربه داشتید بعد چندماه باردار شدید؟

شما ماه اوله که مصرف کردی؟

کاربر محترم، اونی که تاپیک زده و راهنمایی خواسته ربات نیست و انسانه و دل داره. هر چیزی به ذهنت میاد ننویس لطفا. چون تاوان دل شکستن سخته.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخه بپرسم جواب نمیدن

حالا بپرس ضرر نداره.این سوال کاملا پزشکیه. احتمال اینکه امروز یه نفر ک تجربه شمارو داشته تاپیک و ببینه کمه. خود سرم نمیشه گفت بخور یا نه.نگران نباش ولی بپرس.از دکتر خودت نمیتونی بپرسی؟

حالا بپرس ضرر نداره.این سوال کاملا پزشکیه. احتمال اینکه امروز یه نفر ک تجربه شمارو داشته تاپیک و ببی ...

نه متاسفانه دکترم همش فقط حضوری باید بری حالا بقول شما اینجا بپرسم ضرری نداره مرسی ازت

نه متاسفانه دکترم همش فقط حضوری باید بری حالا بقول شما اینجا بپرسم ضرری نداره مرسی ازت

دکترا معمولا یه شماره دارن که سوال ضروری بپرسی.حالا اشکال نداره اینجا از پزشک سوال کن جواب میدن.نگران نباش.

ببین من الان سرچ کردم این و دیدم درباره خود دارو:

در صورت  یک نوبت مصرف داروی ، بلافاصله نوبت  شده را مصرف نمایید مگر اینکه کمتر از ۳ ساعت به زمان نوبت بعدی مانده باشد. در این صورت نوبت  شده را مصرف ننموده و نوبت قبلی را مطابق روال سابق مصرف کنید. 

ببین من الان سرچ کردم این و دیدم درباره خود دارو: در صورت   یک نوبت مصرف داروی  ، ...

اره خودمم سرچ کردم خوندم اما داروخونه بهم گفت نخور دوزشو انگار دو برابر میخوری واسه همین سوال برام پیش اومد اما بازم ممنون