2777
2789
عنوان

ی سوال!؟ خیلی مهمه کسی بلده؟

93 بازدید | 6 پست

بچه هاا ی شماره ب من زنگ زد جواب ندادم از شهر های داخلی بود از شهر خودم نبود و ب نظر همراه بود چون اولش ۹۸ داره ولی با پیش شماره اون شهر و وقتی زنگ خورد اسم اون شهر افتاد زیر شماره جواب ندادم و وقتی خودم زنگ زدم ب انگلیسی شماره رو خوند و دو تا بوق خورد قطع شد ۴ بار زنگ زدم همین شد ینی چی چیه این؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالا از این شماره های کلاهبرداره یا مال اداره جایی. دیگه بهش زنگ نزن . منتظر تماس از جایی بودی ؟

قلب زبون نفهمی دارمتمام مدت درگیر کسیِ که نیست اینجا قلبا زود می شکنه 💔🫂
احتمالا از این شماره های کلاهبرداره یا مال اداره جایی. دیگه بهش زنگ نزن . منتظر تماس از جایی بودی ؟

اره راستش منتظر بودم ولی نمیدونم همونه یا ن من ۴ بار بهش زنگ زدم خوب چی رو کلاه برداری کنه؟

اره راستش منتظر بودم ولی نمیدونم همونه یا ن من ۴ بار بهش زنگ زدم خوب چی رو کلاه برداری کنه؟

خیلی از شماره ها مال جایی نیستن که بشه پیگیری کرد معمولا زنگ میزنن به بهانه اینکه تو فلان قرعه کشی برنده شدی از ادم اخاذی میکنن . منظورم این شماره هاست ولی تا وقتی اطلاعات ندی مشکلی نیست . اینم اگه واجب باشه دوباره تماس میگیرن یا پیام میزارن

قلب زبون نفهمی دارمتمام مدت درگیر کسیِ که نیست اینجا قلبا زود می شکنه 💔🫂
خیلی از شماره ها مال جایی نیستن که بشه پیگیری کرد معمولا زنگ میزنن به بهانه اینکه تو فلان قرعه کشی ب ...

اخه ی جوریه شمارشششش زنگ زدم ۴ بار ب انگلیسی شماره ای ک بهش زنگ زدم رو خوند بعد ی بوق خورد قطع شد 😐😐