2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انتخاب اتاق کردی؟

وقتی انتخاب کنی، میزنه که اتاقت چند نفره‌س

بستگی داره به امکانات اتاقت و اینکه وسواسی باشی یا نه

مثلا بعضی اتاقها تشک واسه‌ی تخت دارن ولی من وسایل خوابم رو کلا بردم با خودم چون دوست نداشتم استفاده کنم

لوازم بهداشتی و آرایشی

لباس مناسب واسه‌ی فصل

ظرف و وسیله‌ی لازم واسه غذا و آشپزی

خوراکی و مواد غذایی که میخوای ببری

و..

وسایل شخصیت و لباس هات

پتو و بالش فک کنم،ملافه،ظرف و ظروف،چای کیسه ای و یه سری مواد غذایی که لازم داری،البته مواد غذایی خوب میتونی از شهر محل خوابگاه تهیه کنی،سبد لباس و....

ببین شهر دیگست خودتی و خودت باید امکاناتت کامل باشه

👑پادشاه جهنم خودت باش،نه کارگر بهشت دیگران👑

من خودم خوابگاهی نیستم ولی دوستام که خوابگاهی هستن معمولا میدونم چیا آوردن با خودشون 

پتو 

ظرف(قابلمه وبشقاب و…)و قاشق 

مواد غذایی مثل برنج اینا 

رو بالشی 

شامپو اینا (ابنارو میتونی از همون شهری که میخوای بری هم بخری)

لباس خیلی زیاد 😂

چمدون بزرگ گرفتن که راحت بشه کارشون 

📌خوابگاه چی ببرم ؟ 

✔️وسایل بهداشتی 🔤 نوار بهداشتی/لگن براش شستن لباس/ مسواک و خمیر دندان / دستمال کاغذی / نخ و خلال دندان / ناخن گیر / حوله دست و صورت / شونه ، برس و کش مو / لیف و شامپو/ دئودورانت / شامپو و صابون بدن/ اسمری خوشبو کننده / شوینده صورت / لوازم آرایش / دمپایی دستشویی / لوازم اصلاح 

✔️وسایل آشپزخانه 🔤 قاشق و چنگال / مایع ظرفشویی / چاقو / کف گیر و ملاقه / بشقاب و کاسه / قابلمه / سینی / ماهیتابه / پارچ و لیوان / کتری و قوری / نایلون / کبریت و فندک 

✔️لوازم تحریر و مدارک 🔤 دفترچه و کلاسور / گواهینامه / مداد و خودکار / شناسنامه / پاک کن و تراش / کارت ملی / خط کش / دفترچه بیمه / قیچی / کارت بیمه / هایلایتر / کارت پول / کاغذ کلاسور / مدارک ثبتنامت

✔️لباس و پوشاک 🔤 کیف دستی / کفش بیرونی/ کوله پشتی / کفش ورزشی / لباس زیر / لباس راحتی / عینک آفتابی / لباس بیرون 

✔️خوراکی 🔤روغن و رب / غذای فریز شده / چای و قهوه/ سیب زمینی و پیاز / برنج/ گوجه فرنگی و خیار / نمک و ادویه جات / قند و شکر و نمک / کیک و بيسکوئيت/ حبوبات مثل لوبیا 

✔️وسیله نقلیه 🔤 سیم سیار / اتو مو / شارژر / پاور بانک / هندزفری / لپ تاپ / سشوار / اتو لباس 

✔️لوازم خواب 🔤 تشک خواب / ملافه / پتو مسافرتی / بالشت / رو بالشتی

این شاید به درد بچه ها بخوره:)🍓

نلایک