2777
2789
عنوان

نامزدمو زدم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1016 بازدید | 69 پست
نامزدم مشكلش اينه نميتونه نه بگه فقط ميگه گناه دارن

خدا کمکت کنه، چه گناهی داره بره زحمت بکشه نیازهاشون رو از دسترنج خودش براورده کنه نه از مال مردم، گناه دارن خب سطح توقعشون رو پایین بیارن، یه روز تو جمعی که خودت و خانواده ش هستن و دیدی شرایط مناسب هست به پدرش بگو که اصلا دوست نداری این رفتارش رو بارها بهش گفتی ولی انجام میده، براش مهم نیست که من با اژانس بیام ولی مهمه که اونا ناراحت نشن، این رفتارش رو حتما اصلاح کن

خدای مهربانم به عدد آنچه آفریدی و بهش علم داری شکر 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

٤ ماه . ولي خب از قبل همو ميشناختيم

بهت بگم ما بعد 4 سال اوکی شدیم چی؟ ببین خیلی آدم تو زندگی ببخشید ولی دهنش سرویس میشه تا بسازه طرفشو 

یعنی ما سر چیزی نبود که دعوامون نشه 

من بهش ی بار گفتم خیلیا هستن که حسرت گذشته رو میخورن برای من حسرت نساز چون خودت دق میکنی بعدش 

گفت منظورت چیه

گفتم تو دیگه به دوره نامزدی برنمیگردی درسته؟ گفت اره 

گفتم به سن هایی که گذشته بر نمیگردی درسته؟ گفت اره 

گفتم این برای منم همینه من فرقی با تو ندارم که

منم دیگه به روزایی ک میتونستم باتو خوشحال باشم و نشدم بر نمیگردم

به تفریحی که میتونستم باتو برم ونرفتم بر نمیگردم

به روزایی که باید الویت میبودم و تو توجه نکردی و دلم شکست بر نمیگردم 

من صبرم زیاده اما بدون بعدش دو حالته یا برای همیشه منو از دست میدی یا باهم زندگی میکنم و لحظه لحظه زندگیتو ازت میگیرم  همه رو زهرمارت میکنم

پس بیا این مسیر که در پیش گرفتی رو دیگه امتحان نکن

(من اخه خیلی صبورم ولی عصبی شم دیگه...) 

ميخوام به مادرشوهرم بگم ولي نميدونم درسته اين كار يا نه

نه نگو.... هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت به هیچ کس به هیچ کس به هیچ کس... نقطه ضعفت رو نشون نده.... اینو از منی که با تجربه هستم بپذیر... نزار کسی بفهمه نسبت به چه چیزهایی حساس و ناراحت میشی... اینم بگم فعلا روی رفتارهای نامزدت حساب باز نکن اون الان نمیتونه خیلی تشخیص بده کی از کی اولویت بیشتری داره چون مردهای جوان فکر میکنند اینجوری یعنی مردتر هستن یا اصلا خیلی رودربایستی دارند... بعدها درست میشه کم کم بهش فرصت بده