2777
2789
عنوان

نامزدمو زدم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1016 بازدید | 69 پست

الان اونایی که اینقدر سعه صدر دارند که به عدم کنترل اسی خرده گرفتن که از قضا حق هم داشت و دست خودش نبود... من الان بهشون فحش بدم عکس العملشون چیه؟؟ بازم سعه صدر دارند یا میان منو جررر میدن؟؟؟       

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

عزیزم حق با شماست ولی عیب نداره یک لحظه عصبانی شدی سعی کن از این به بعد خودتو کنترل کنی، بهش بگو مگه ما نامزد نیستیم مگه من دلم گردش آخر هفته نمیخواد بگو دوست دارم آخر هفته ها بریم گردش، پسر عموش گفتنی بگه لازم دارم ماشینو میخوام برم جایی چقدر پروئه خجالتم نمیکشه. 

اگر خیلی وقت نیست که ازدواج کردی حق بده مردا تا بلد بشن یه چیزا رو طول میکشه باید خیلی صبوری کنی تا حل شه 

صبوری ک میگم این نیست ک بهش هیچی نگی 

باید زمان بدی انواع و اقسام ترفند و ایده هارو ب کار ببری که ببینی کدوم روش جوابه 

منم مشکل هام اکثرا همین بود خواهرش، مادرش، داداشش، خواهرزاده هاش و...............  همهههههه تو الویت بودن براش جز من 

الان الویت اول و اخرش منم

عزیزم حق با شماست ولی عیب نداره یک لحظه عصبانی شدی سعی کن از این به بعد خودتو کنترل کنی، بهش بگو مگه ...

جالب اينه نامزد پسرعموش تو ماشين ما ميشينه برا من كلاس ميذاره اخ حرصم ميگيرم تو ماشين نامزد من برا من قيافه ميگيره ،

ميگه ما ماشين بابا رو بگيريم پدرشوهرم ولي دليل نميشه اونا با ماشين ما برن ما با ماشين يكي ديگه

راستش من جای شما حرصم گرفت، چون این رفتار رو با چشم خودم دیدم و دیدم زن اون آقا چقدر حرص خورد و آخر طلاق گرفت و این هرچی داشت و داره میگه مال پسرعموم هست و الکی پسرعموش رو بالا میبره، خونه و ماشینهای شاسی و باغ و ویلا همه چی داشت و داره الکی میگه مال فلانی ست بخدا انقدر پدر و مادر و خواهر برادرش از دستش حرص خوردن اخرم این شد مزدش که زن دوم پسرعموش اجازه نمیده باهم بیرون برن میگه حق نداری بری این مجرده

خدای مهربانم به عدد آنچه آفریدی و بهش علم داری شکر 
اگر خیلی وقت نیست که ازدواج کردی حق بده مردا تا بلد بشن یه چیزا رو طول میکشه باید خیلی صبوری کنی تا ...

تو جاي من ببيني نامزد پسرعموش تو ماشين نامزدت ياشه  برا تو كلاس بذاره قيافه بياد حرصت نميگيره

باز يكي برام نوشت شما طلاقت نزديكه😂😂

ولی دخترجون با وجود اینکه هزاردرصد حق با تو بود دیگه این کار رو نکن چون این دفعه سکوت کرد دفعه دیگه اونم واکنش نشون میده و اوضاع بد میشه.... همون دستمال کاغذی رو پرت کردی براش کافی بود

تو جاي من ببيني نامزد پسرعموش تو ماشين نامزدت ياشه  برا تو كلاس بذاره قيافه بياد حرصت نميگ ...

چرا خیلی حرصم میگیره 

میگم ک منم داشتم اینا رو...... 

تو حالا پسر عمو و زنش هستن واس من خانواده و دایی و عمو و........... بودن 

اصلا لامصب رو مخ بود دوست داشتم تیکه پارش کنم 

مثلا ب من از ی هفته قبل قول میداد بریم بیرون یا برنامه میچیدیم همون روز مامانش میگفت منو ببر فلان جا اینم می برد😑😑خب لعنتی من پس چی؟؟؟؟ 

انقدر کارای مختلف کردم تا فهمید نباید اینکارو کنه

البته چند بار هم منم مث خودش بقیه رو الویت قرار دادم