2777
2789
عنوان

نامزدمو زدم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1004 بازدید | 69 پست
کار نامزد اشتباهه اما شما هم سعی کن عصبانیتت و بهتر کنترل کنی  اینکه نتونی جلوی خودتو بگیری که ...

دست خودم نيست هر هفته ما ماشين نداريم خودمون بيرون نميريم پسرعموش ميره ديشب من با اژانس اومدم اون همه راهو اينا با ماشين ما بودن وقتي ديدم تو ماشينش پسرعموش و زنش هستن كه ديگه عصبانيتم بيشتر شد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دست خودم نيست هر هفته ما ماشين نداريم خودمون بيرون نميريم پسرعموش ميره ديشب من با اژانس اومدم اون هم ...

اگه بچه دار بشی چی 

ممکنه بچه ی معصوم رو بزنی 

میدونم عصبانی بودی اما واقعا مشکل جدی هست کتک زدن ☹

اگه خودت ماشین نداری هر از چند گاهی ماشین نامزد و بگیر بگو خودم نیاز دارم 

اینجوری ماشین کمتر دست اونا میوفته عادت از سرشون میوفته

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

شما اعصاب خودتو کنترل کنی بهتره چون کتک زدن یه شخص کار درستی نیس

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

حق با توعه اما نباید میزدیش

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
دست خودم نيست هر هفته ما ماشين نداريم خودمون بيرون نميريم پسرعموش ميره ديشب من با اژانس اومدم اون هم ...

بخدا حق داشتی، این شوهر بیرون روشن کن خونه تاریک میشه، بدبخت میشی ببین کی بت گفتم

❤ 🇵🇸❤ ، منتظر آقا
الان اگه اون منو ميزد حتماً خوشحال ميشدي. خداروشكر جرئت دست بلند كردن رومى اصلاً ندارع

نه بابا غلط کرده تورو بزنه میگم چقد بی دست و پاس ک ماشینشو میگیرن اونم چیزی نمیگ 😐

دختر خوب، از الان بهش یاد بده اولویت زندگی خودتون هستین، دوبار بهش بگو اخر هفته باید بریم فلان جا ماشینت رو قرض نده تا یاد بگیره نه بگه 

همسرم منم همین بود، یکی به‌ میگفت کلیه ت رو بده لازم دارم، در می آورد میداد

دو سال چققققدر با صحبت، با دعوا. با قهر، با گریه سعی کردم بهش بگم بابا اولویت زندگی خودت هست، ی ذره بهتر شده اما دو روز ولش کنی باز برمیگرده به دهقان فداکار قبلی

همسرم خونواده من هم سواستفاده گر بودن همین که دو بار بهشون نه گفت، همشون ذات خودشون رو نشون دادن و همسرم متوجه شد فقط و فقط بابت سرویس و سو استفاده بهش زنگ میزدن