mehrnaz2424 مدیر عضویت: 1400/09/28 تعداد پست: 3204 عنوان مدرسه | مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 18 پست من دخترم میره دهم به دلایلی تا الان نتونستم مدرسه ثبت نام کنم حالا متوجه شدم مدرسه شاهد ظرفیت داره حالا معدل چند باشه ثبت نام میکنه؟اگه اموزش و پرورش نامه بدن مدیر اوکی میشه؟ 1402/06/27 | 11:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
موز_با_پوست عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 113 مال ناحیه هست خوبه ی امتیازی میاد روش قضیه چیه همه با اسنپ چت داف میشن:/پس ماها ک بدون اسنپ چت دافیم چی:/دعا کنید برام ک ب ارزوم برسم:) میخوام بورسیه شم دارم تمام تلاشمو میکنم:) خدایا کمکم کن:) کانادا دارم میام:)
موز_با_پوست عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 113 رتبه کامپیوتر و زبان و ژیمناستیک هم داره اینا به درد نمیخوره؟ استانی یا ناحیه یا کشوری هست؟ چون اگه مال درون مدرسه باشه بدردشون نمیخورهاگه مال باشگاه باشه هم قبول میکنن قضیه چیه همه با اسنپ چت داف میشن:/پس ماها ک بدون اسنپ چت دافیم چی:/دعا کنید برام ک ب ارزوم برسم:) میخوام بورسیه شم دارم تمام تلاشمو میکنم:) خدایا کمکم کن:) کانادا دارم میام:)
mehrnaz2424 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/28 تعداد پست: 3204 استانی یا ناحیه یا کشوری هست؟ چون اگه مال درون مدرسه باشه بدردشون نمیخوره اگه مال باشگاه باش ... کامپیوتر استان ژیمناستیک استان ولی زبان آموزشگاه
موز_با_پوست عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 113 کامپیوتر استان ژیمناستیک استان ولی زبان آموزشگاه کامپیتر و ژیمناستیک رو شاید ازت قبول کنن ولی زبان اموزشگاه رو ک همه دارن حساب نمیشه فقط توی درس زبان کمک میکنه بهش چون زبان رو بهتر میفهمه قضیه چیه همه با اسنپ چت داف میشن:/پس ماها ک بدون اسنپ چت دافیم چی:/دعا کنید برام ک ب ارزوم برسم:) میخوام بورسیه شم دارم تمام تلاشمو میکنم:) خدایا کمکم کن:) کانادا دارم میام:)