2777
2789
عنوان

چیکار کنم ک نره.‌.😔😔

196 بازدید | 15 پست

خانوما من نامزدی ام نامزدم دانشجوئه ترم اخرع دیگه امرور تموم شد 

بعدش  همش کار می‌کنه مثلا این هفته میره سیب چینی یا امروز باز رفته دنبال کارا درسش 

من نمی‌خوام کار کنه بدم میاد سیب چینی😭

هرچی میگم میگه من بایذ کار کنم. ی پولی دستم باشه اما من نمیخواام 

چیکار کنم نره کار 😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب بنده خدا نره کار که نگاهش تودست اینو اون باشه یه پولی بزاره کف دستش  کارمیکنه که منت کسی رو ...

بعدش دوستام سرکوفت میدن داره کارگری میکنه 

اخه دانشگاهشم تموم شد کاش زودتر فارغ‌التحصیی رو بزنن برع سربازی برگرده ی کار درست حسابی پیدا کنه

بزرگ شو باید درک کنی هر کسی برای اینکه بتونه درامد داشته باشه باید کار کنه و سختی بکشه

خیلی خوبه که قبول نکرده اون داره سختی می‌کشه تا به درآمد دست پیدا کنه تا بتونه رفاهه شما و خودش و شایدم بچتونو به دست بیاره تو ایران خط فقر خیلی زیاد شده اگه چندر غاز نداشته باشی با گدای سر کوچه فرقی نداری الان چهار نفری باید کار کنن که خرجه یه نفر در بیاد اونوقت شما مخالفی از اینکه به  شما گیر بده که کار کنی و تو خونش بخوابه و حال کنه خودش کار می‌کنه ؟

سیب چینی نمی‌خوام رفیقام میگن نامزدت کار گری می‌کنه  هیچی ی کار دیگع کنه یا بخوابه هم خونه

رفقا میخان میان شماراخراب کنن اگرفکر حرف رفیقتو دوراطرافتی چرامیخای ازدواج کنی بشین خونه پدرت

سیب چینی نمی‌خوام رفیقام میگن نامزدت کار گری می‌کنه  هیچی ی کار دیگع کنه یا بخوابه هم خونه

ببخشید ولی اونا رفیقات نیست

رفیق اونیه که درکت کنه بهت حسه اعتماد و صادق بودن بده.اینی که شما میگید یه مشت ادمای دنباله پول و هولن که چشمشون به پول و مال و مناله دیگرانه و فقط تحقیر کردنو بلدن!

و تا حالا هیچوقت برای زندگیشون کار و تلاش نکردن و هنوز منتظره یه خواستگار پولدارن که فقط پز بدن که ما اینو داریم من اینکارو نمیکنم اونکارو میکنم در صورتی که هیچی از خودشون ندارن به شوهرت ایمان داشته باش اون میتونست هزار تا کاره خلاف کنه تا پول خیلی راحت تر به دست بیاد اما داره برای شما و ایندش جون می‌کنه سختی می‌کشه خیلی ها نشستن تو خونه بیکارن زن و بچشون شاکین

قدره شوهرتو بدون و به دوستات هیچ اعتنایی نکن دختر!

معلومه ساده ای و به حرفه دیگران زیاد اهمیت میدی

دوست دو روز دیگه که خودش ازدواج کنه یا پولی دستش بیاد تو رو ول میکنه تماسای هر روزت میشه هر سه ماه یه بار یه احوال پرسی ساده اما شوهرته که برات بمونه خوشبختت می‌کنه برای این اون تلاش می‌کنه 

از نظرم همین الان بهش پیام بده و یه خسته نباشید بگو که بدونه چقدر برات مهمه و ارزش داره