mahdislady مدیر استارتر عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 3939 عنوان How are you guys? Our torment will start in 4 days😂😂 76 بازدید | 11 پست Hiiii let's start to speak that we will be miserable in 4 days Really, who have finished their studies and are breathing a sigh of relief?Tell meHarry up😘😘😘 من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏 1402/06/27 | 09:17 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dream_fighter عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 2130 I'm not finished that🥲 دوست مهربونم برای رسیدن به حاجتم با قلب مهربونت برام دعا کن و یک صلوات مهمونم کن 🌱 💚 🍃
mahdislady مدیر استارتر عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 3939 excuse me hurry*typotypo من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
mahdislady مدیر استارتر عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 3939 بسلامتی مگه خوشگذرونیه که میگی بسلامتی 😂😂😂😂 ته بدبختیه من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
mahdislady مدیر استارتر عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 3939 I'm not finished that🥲 What is your grade? I'm 9 من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
kindtina عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 2627 دست رو دلم نزاراخرین سالیه که مدرسه میرممدرسه روم حساب کرده برا اینکه پزشکی یا دندون پزشکی بیارموضعیت خر تو خرهمنم انقدر اینروزا خستم به زور دارم درس میخونم مغزم کرکره ها رو کشیده پایین دیگه میگه حاجی برو استراحت کن خسته شدیم
dream_fighter عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 2130 What is your grade? I'm 9 I'm a university studentI hope Luck🌱 دوست مهربونم برای رسیدن به حاجتم با قلب مهربونت برام دعا کن و یک صلوات مهمونم کن 🌱 💚 🍃
mahdislady مدیر استارتر عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 3939 دست رو دلم نزار اخرین سالیه که مدرسه میرم مدرسه روم حساب کرده برا اینکه پزشکی یا دندون پزشکی بیارم ... دووم بیار تا جایی که راه داره تلاش کن یسال دیگه برمیگردی به خودت میگه دمت گرم جا نزن عزیزم من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
mahdislady مدیر استارتر عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 3939 I'm a university student I hope Luck🌱 Oh pretty good good luck من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
kindtina عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 2627 دووم بیار تا جایی که راه داره تلاش کن یسال دیگه برمیگردی به خودت میگه دمت گرم جا نزن عزیزم ارههه دارم تلاشمو میکنم ولی این روزای اخری خیلی داره بم فشار میاد