2821
2789
عنوان

سوال

100 بازدید | 11 پست

سلام. یک سوال:به نظرتون اگه کسی دوست پسر نداشته باشه چیز عجیبیه؟ یه دوستی دارم هر چند وقت به بار بهم می گه دوست پسر پیدا کن برا خودت. چون لازمه که آدم داشته باشه. و نداشتنش عجیبه. یه جورایی دوست پسر نداشتنو عیب و ایراد می دونه. و می گه تو جامعه امروز 95 درصد دخترا و پسرا رل دارن. به نظرتون دوست پسر نداشتن عجیبه؟ یا ایراد به حساب میاد؟ 

من تو عمرم نداشتم این چرتو پرتا چیه؟بیخیال بابا

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ن.بیخیال دوستت.کافیه عاشق یه آدم اشتباهی بشی.اونوقت ک زندگیت نابود میشه.چ بهش برسی.چ نرسی....بهتره وارد این بازیا نشی...مثل ی آدم معتاد.ک دوست داره همه اطرافیانش معتاد بشن.تا بهش گیر ندن.رفیق شما هم از همون دسته اس

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
ن.بیخیال دوستت.کافیه عاشق یه آدم اشتباهی بشی.اونوقت ک زندگیت نابود میشه.چ بهش برسی.چ نرسی....بهتره و ...

خودش می گه آدم حتی اگه قصد ازدواج با اون طرفم نداشته باشه دوست پسر باید داشته باشه. چون اون حسش خوبه. 

ن.بیخیال دوستت.کافیه عاشق یه آدم اشتباهی بشی.اونوقت ک زندگیت نابود میشه.چ بهش برسی.چ نرسی....بهتره و ...

آره. خودش که. اصلا بدون دوست پسر زندگیش نمی گذره. 

خودش می گه آدم حتی اگه قصد ازدواج با اون طرفم نداشته باشه دوست پسر باید داشته باشه. چون اون حسش خوبه ...

شاید خودش آدمی نیس ک وابسته بشه.یا از طرف پدرش.تعمیین نمیشه...از لحاظ عشق پدر دختری.میره دنبال این داستان ها...اما مگه شما هم اینطوری هستی؟شاید ب اولین پسری ک وارد زندگیت شد.دل باختی.اون آدم درستی نبود....سر زندگیت قمار نکن...

شاید خودش آدمی نیس ک وابسته بشه.یا از طرف پدرش.تعمیین نمیشه...از لحاظ عشق پدر دختری.میره دنبال این د ...

نه من خودم چنین عقیده ای ندارم که آدم حتما باید دوست پسر داشته باشه.ولی  اون اصلا بدون دوست پسر نمی تونه زندگی کنه. الان دوست پسرش طوریه که اصلا همش با هم دعوا دارن.ولی می گه بودنش خوبه. دو تا دوست پسر داره. 

نه من خودم چنین عقیده ای ندارم که آدم حتما باید دوست پسر داشته باشه.ولی  اون اصلا بدون دوست پسر ...

دوتا همزمان؟خب پس حتی اگه وابسته بشه.دل بسته نمیشه....بیخیال.فقط داره با اعصاب روان خودش بازی می‌کنه...خودتم با کسایی دوست شو ک مثل خودتن