2777
2789

کی گفته

منم دخترم و خیلی دوست دارم

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

دخترم ولی دوست دارم

از وقتی خودم بازی کردم (نه حرفه‌ای منظورم تو محل😂) برام جذاب شد

ولی وقتی هی تیم مورد علاقه‌ام گند زد دیگه دنبالش نکردم🚶‍♀️

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برادرشوهر من چنان محو فوتبال میشه که نزدیک بود بچه خواهرشو به کشتن بده...مردک‌روانی بچه ی ۴ ۵ ساله رو بغل کرده بود می‌خواست پرتش کنه تو دیوار😐😐 مادرشوهرم و همسر من نجاتش دادن طفلیو....الان دیگه موقع فوتبال دیدن تنهاش میذاریم چون دیونه میشه😐😐😐

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟
باور کن خندم گرفتتتت😂😂😂😂😂

والا که ترسناکه... سر دربی که کلا روانی میشه چند وقت پیش وقتی استقلال گل زد افتاد دنبالم که بغلم کنه منو با زنش اشتباه گرفته بود😑😑😑 شوهرم هی منو میکشید پشتش میگفت بابا زن منهههههه اون یکی مال توئه... خلاصه که هنوزم که هنوزه سوژه ایم همه اداشو در میارن میگن بابا این زن منهههه😁🤣

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟

والا زنداداشم بیشتر از من دوست داره 🤣🤣

کاربر آقا هستم kindman سابق  😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....