2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترم میره کلاس دوم من خیلی استرس دارم معلم اولشون ک وحشی بود همچنین مدیر بیشعور  از مدیرشون متنفرم استرس بدی دارم

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔
دخترم میره کلاس دوم من خیلی استرس دارم معلم اولشون ک وحشی بود همچنین مدیر بیشعور  از مدیرشون مت ...

مدرسه اشو عوض کن 

هرکه خوداند وخدای دلش که چه دردیست در کجای دلش😊
مدرسه اشو عوض کن 

تو منطقه ای ک من هستم این مدرسه مثلا بهترین مدرسه اس بقیه مدرسه های دورمون شلوغ و هر قشری میان ...جای دورم نمیتونم شرایطش نیست بزارم

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔
من پرسیدم اولیای پارسال چندتاشون تعریف میکنن چندتاشون بد میگن

ببین شرایط تحصیلی اونیکه بد میگه با اونیکه خوب میگه چجوریه.

من‌ دیدم اونیکه بد میگه دخترشم سال قبل با معلم مشکل داشته فهمیدم دخترش تنبل و درس نخون بوده