2777
2789
عنوان

پشت سرم گفته لیاقتمو نداشته...

159 بازدید | 19 پست

من با یکی تو رابطه بودم ادم اش و لاشی بود سیگاری عرق خور مست و پاره همیشه... خیانت کار دروغ گو خلافکار

بعد من ولش کردم چون ی اشغال ب تمام معنا بود بعد الان فهمیدم پشت سرم برگشته ب همه گفته اره من رابطه رو تموم کردم اون منو دوست داره ولی لیاقت منو نداره

اون وقت منی ک تابحال سمت سیگار و عرق نرفتم و همش سرم تو درس و ایندس و دارم برای اینا تلاش میکنم>>😑

بدنم خستس عجیب:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با رسیدن به هدفت لیاقت نداشتشو اثبات کن...فقط عمل مهمه

دقیقا 

من زیاد برام مهم نیس اون ک هروز تفریحش همیناس با این دختر باشه و با اون دختر ولی نمیدونم واقعا چرا این حرفو زده

نه ، تورو خدا خواهش میکنم برو سمت سیگار و عرق .چندسالته؟

بخدا همسن و سالای من دنبال اینجور چیزان هیچکس هدفی نداره برای ایندش همه تو فکر دوست پسرو... من ن رفیقی دارم ن هیچی فق موندم چرا این حرف و زده ۱۶ سالمه

تو واقعا از همچین آدمی انتظار داری بیاد بگه من عن بودم طرف ول کرده رفته؟

من بعد از طلاقم فکر میکنی شوهر سابقم به دوست مشترکمون چی گفته باشه خوبه؟

گفته شهیر وقتی با من زندگی میکرده تو رویا بوده اصلا فکرشم نمیکرده من طلاق بدم .‌..حالا این هیچی گفته شهیر خیلی خسیس بوده ...

انگار من رفتم خاستگاری گفتم حاجی همه هزینه هات با من تو فقط بشین خونه شیشه بکش هر موقع هم دلت خاست برو با یه زن هرزه بخاب من حساب میکنم 

تو واقعا از همچین آدمی انتظار داری بیاد بگه من عن بودم طرف ول کرده رفته؟ من بعد از طلاقم فکر میکنی ...

وایییی دقیقا اینم همینه این مردا چقدد عوضی هستن این ۱۸ سالش بود تازه ببین بزرک شه چه لجنی بشه همین الانم هست بخدا نمیدونی چ ضربه های روحی ک نخوردم

وایییی دقیقا اینم همینه این مردا چقدد عوضی هستن این ۱۸ سالش بود تازه ببین بزرک شه چه لجنی بشه همین ا ...

ببین اینا میدونن خودشون چه گوهی هستن 

ولی نمیخان کم بیارن ،میدونه تو با این حرف بهم میریزی عمدا میگن

کون لقشون

اون 18 و تو 16 بعد تو 18سالگی عرق خورو سیگاریه.

چه کارایی ک نمیکرد تازه این خوباشه... کل بدنش تتو دستاش خط چاقو کلش پر خط ی کلاس سواد ام نداشت بدبخت بیچارع من خیلی بچه بودم ک بهش اعتماد کردم

بخدا همسن و سالای من دنبال اینجور چیزان هیچکس هدفی نداره برای ایندش همه تو فکر دوست پسرو... من ن رفی ...

همسن و سالات هیجانی فکر میکنن،با اینکار احساس میکنن بزرگ شدنه

مگه یه پسر ۱۸ساله چقدر حالیشه که تو ازش انتظار برخورد خوب داشته باشی

ماهم این سن رو رد کردیم،چن سال دیگه حتی اسم همکلاسیاتم یادت نمیاد بخدا

به چرتوپرتاشون توجه نکن گلم

دلتنگ آواز قو🦢