2777
2789
عنوان

چرا نخوابیدین؟🌌

588 بازدید | 43 پست

من خودم چون از اولش هم خواب شب نداشتم اکثرا تا ۳ ۴ بیدارم

ولی خیلی دلم میخواد خوابمو تنظیم کنم خسته شدم از بس گوشیو خاموش کردم که بخوابم اما باز بعد یه ربع برش میدارم🤦🏻‍♀️

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوابم نمیبره حتی با قرص های قوی خواب 

البته ب تشخیص دکترم ی مدت مبارزه میکنم با خودم ک نخورم اعتیاد شدید پیدا کردم بهشون 

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.

مهمون داشتم اونا رفتن خونه جمع کردم نشستم کتابا پسرم جلد گرفتم الان دراز کشیدم

من با این جمله زندگی میکنم:زور خدا از همه بیشتره😊  فاطمه هستم اپراتور لیزر 
شوهرم داره پدرخوانده نگاه میکنهههه😑😑😑تموم نمیشه لامصب

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️از دست این اقایون 

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....
من انقد به بدبختیام فکر کردم انفد گریه کردم به افسردگیم فکر کردم به رفتار بدم با پسرم بخاطر حال بد خ ...

اخی چرا مگه چه رفتاری کردین

خوابم نمیبره حتی با قرص های قوی خواب  البته ب تشخیص دکترم ی مدت مبارزه میکنم با خودم ک نخورم ا ...

اره واقعا قرص خواب خیلی عوارض داره نخورین بهتره

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792