من خودم چون از اولش هم خواب شب نداشتم اکثرا تا ۳ ۴ بیدارم
ولی خیلی دلم میخواد خوابمو تنظیم کنم خسته شدم از بس گوشیو خاموش کردم که بخوابم اما باز بعد یه ربع برش میدارم🤦🏻♀️
یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....
البته ب تشخیص دکترم ی مدت مبارزه میکنم با خودم ک نخورم اعتیاد شدید پیدا کردم بهشون
جایی خوانده بودم که درد آدم را بزرگ میکند و روح را صیقل میدهدو تجربه را زیاد میکند. هیچ جا ننوشتهاند که درد با یک زن، با یک مادر چه میکند. مادران درد کشیده یا زود میمیرند، یا برای همیشه میروند، یا میمانند با چشمانی که رنگِ بیتفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخنهایش جز درد چیزی نمیروید، و گیسوانی که رقص بر شانههای زنانه را به خاطر نمیآورند. مادرانی بی هیچ آرزویی، با دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمیروند چیزی ننوشته است.
یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....
من انقد به بدبختیام فکر کردم انفد گریه کردم به افسردگیم فکر کردم به رفتار بدم با پسرم بخاطر حال بد خ ...
اخی چرا مگه چه رفتاری کردین
خوابم نمیبره حتی با قرص های قوی خواب البته ب تشخیص دکترم ی مدت مبارزه میکنم با خودم ک نخورم ا ...
اره واقعا قرص خواب خیلی عوارض داره نخورین بهتره