pshjsb مدیر استارتر عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 1117 عنوان حالم بده 136 بازدید | 10 پست شوهرم اصلن توجه نمیکنه به زندگی همش پیش خانوادشهشهرامون یساعتی فاصله دارن ولی شاید در ماه ده روزش خونه خودمون نباشیمهمش به حرف اوناسبنظرتون طلاق بگیرم یا بمونم؟واقعن خسته شدم از این رفتارا 1402/06/27 | 01:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
snmm عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 20625 خداصبرت بده چندساله ازدواج کردی امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون
pshjsb مدیر استارتر عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 1117 خداصبرت بده چندساله ازدواج کردی یسال با اینکه تازه عروسم ولی انقد فاصلمون زیاده مواقعی ک باش نمیرم خودش میره چند روز میمونه
snmm عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 20625 یسال با اینکه تازه عروسم ولی انقد فاصلمون زیاده مواقعی ک باش نمیرم خودش میره چند روز میمونه واقعا درکت میکنم شوهرمنم تاوقتی مامانش زنده بود همین بود الان ۴ساله فوت کرده دارم ی نفس راحت میکشم امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون
pshjsb مدیر استارتر عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 1117 واقعا درکت میکنم شوهرمنم تاوقتی مامانش زنده بود همین بود الان ۴ساله فوت کرده دارم ی نفس راحت میکشم اینا جووننمنو دق مرگ میکنن و خودشون میموننب دلم موند ی هفته پشت سر هم خونه خودمون باشیمنمیدونم چیکار کنم
snmm عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 20625 اینا جوونن منو دق مرگ میکنن و خودشون میمونن ب دلم موند ی هفته پشت سر هم خونه خودمون باشیم نمیدونم ... باشوهرت حرف بزن بگو اذیت میشم ببین چی میگه تاحالا سده حرف دلتو رک بهش بگی؟ امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون
pshjsb مدیر استارتر عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 1117 باشوهرت حرف بزن بگو اذیت میشم ببین چی میگه تاحالا سده حرف دلتو رک بهش بگی؟ عاره گفتم صدبارم گفتم ولی گوش نمیکنهاصلن درکش نمیکنم حتا وقتی میدونه ناراحتم میرهاحساس میکنم هیچ جای زندگیش نیستم
snmm عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 20625 عاره گفتم صدبارم گفتم ولی گوش نمیکنه اصلن درکش نمیکنم حتا وقتی میدونه ناراحتم میره احساس میکنم هیچ ... وای خدای بزرگ ینی ازته دل درکت میکنم میدونم چی داری میکشی خودم ۴سال اسیر بودم میگم ک الان ۴ساله دارم نفس میکشم بخدا نمیدونم چجوری راهنماییت کنم واقعا ما زنا مظلومیم 😔 امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون
pshjsb مدیر استارتر عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 1117 وای خدای بزرگ ینی ازته دل درکت میکنم میدونم چی داری میکشی خودم ۴سال اسیر بودم میگم ک الان ۴ساله دارم ... هعی خاهربیس سالمه ولی تو همین یسال ازدواجم بیس دیگ پیر شدم
snmm عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 20625 هعی خاهر بیس سالمه ولی تو همین یسال ازدواجم بیس دیگ پیر شدم سعی کن به نسون ندی ک داری حرص میخوری خونسرد برخورد کن از بد خانوادش جلوش نگو تامیتونی محبت کن میدونم سخته اما حتی الکیم شده ب خانوادش محبت کن ببین ی روزی چجوری خودشون بزنن ب تیپ وتاپ همدیگه شوهرمن بخاطر خواهرش مادرش کثافت کاری خودش زد توگوشم الان جوری بهم خوردن ک فقط وفقط عید ب عید همدیگه رو میبینن امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون