2777
2789
عنوان

خستمه چقد دلم ب حال خودم سوخت😢

436 بازدید | 25 پست

گزینشم خیلی بد جواب دادم. هول کردم اللن همش گریه حالم بده گفتن شاید دوباره بگیم بیا گزینش..  

شوهرم گفت نمیزارم بری  چن روزع ارامش نداری اذیتت کردن. راس میگه بدترین و سخت ترین سوالا انگار اتاق بازجویی بود هرچی میگفتی چرا چرا میکرد حرفای راستمم تاکید داشت دروغ میگم خیلی ادم بدجنسی بود  دیگه بریدم قیدشو زدم گرچه مصاحبه تخصصی خوب بودم........ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا اطرافیان من ک خیری ندیدن آخرشم بالون همه زحمت و تلاش برای بچه ها دستمزدشونو خوب دادن

😢😢 عجب روزگاریه من کارم شده گریه.  اگ زنگم بزنن جواب نمیدم و نمیرم گزینش مجدد  ....  عین اتاق بازجویی گوچکترین سوالات جز ب جز  

یک عده روانی رو گذاشتن مسئول گزینش با سوال های بیخود سرنوشت و روان مردمو به بازی میگیرن 

بخدا حالم بده امروز فقط گریه هیچیم از گلوم پاین نرفته بشدت  اذیت شدم ک قیدشو زدم  حرفامو برعکس ثبت میکرد...