2821
2789
عنوان

عمل بینی

110 بازدید | 11 پست

من 14 سالمه اینم دماغمه ازش متنفرم کاش حداقل کوچیکتر بود یکم قوز داشت....خیلی زشته بعد از یه طرفم اینایی که عمل میکنن خیلی دماغشون عروسکی و باریک و کلا یجوریه نمیدونم چیکار کنم با مامانم رفتم دکتر میگه باید حداقل 18 سالش بشه هعییی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اتفاقا توی اروپا و کره دماغ هایی که بلند و غوز داشته باشه خیلی دوست دارن..

من ۲ بار دماغمو عمل کردم... اما بدون همه چی توی مغزت و ذهنته... ذهن آدم رو گول میزنه.. اون چیزی ک توی آینه میبینی واقعیت نداره...یکم روی خودت و اعتماد بنفس کار کن.. اما بدون جراحی عوارض خاص خودشو هم داره

مدرس زبان کره ای( کاربری دوم)+ عاشق پیشی💕😺

اتفاقا توی اروپا و کره دماغ هایی که بلند و غوز داشته باشه خیلی دوست دارن.. من ۲ بار دماغمو عمل کردم ...

منم خودم دوست ندارم حاییم عملی باشه بازم اعتماد به نفس ندارم من دماغم دقیقا شبیه بایامه ما کلا خانواده پدریم همه همینن

منم خودم دوست ندارم حاییم عملی باشه بازم اعتماد به نفس ندارم من دماغم دقیقا شبیه بایامه ما کلا خانوا ...

من بابام خودش میگه دماغتو عمل کن مامانم میگه زود برات عمل میکنم 

2824
2823
2791
2779
2792