2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچوقت این مورد برام ملاک نبوده ولی الان مورد شما صداش چطوریه مگه؟

صداش بم نیس

یعنی وقتی میاد دلبری کنه خودشو لوس کنه بچگانه بحرفه صداش خیلی چندش و سوت دار میشه..

مسه صدای خانما نیس ولی مسه اقایونم بم نیس

وای من ی دوست پسر داشتم  بخاطر صداش رل زدم فقط  قیافش ام خوب بود اندامش لاغر و قد بلند&n ...

واای دوست من داشت طلاق میگرفت مشاور گفت یه بار باهم حرف بزنید دوست منم صداشو ضبط کرده بود اورده بود برای من که مثلا نظر بدم موبایلو گذاشتم رو گوشم انقدرررر مست صداش شدم که یه لحظه ترسیدم دوستم بفهمه اصلا یادم رفت کلا چی میخواستم بگم

مردی که پولداره و اخلاق و مستقله  قیافه شم لزوما خوشگل نباشه اما به دلم بشینه  صدا مهم ن ...

اخلاق داره قیافه و تیپ خیلی داره ولی صداش ب تیپ و استایلش نمیاد وقتی میحرفه صداش تو ذوق میزنه

عزیزم بستگی به خودت داره اگه واقعا صداش اذیتت می‌کنه قبول نکن ولی اگه میدونی برات عادی میشه بهش فکر کن ولی بدون اینو هیچ چیز مهم تر از خانواده همسرت و اخلاقش نیست خانواده واقعا مهمه