شنیدم ختم سوره حشر خیییلی عالیه کیا نتیجه گرفتن؟ تجربتون بگید
📚🌨️☕وقتی صبح به غلظتِ تاریکیِ شب میدمد، یعنی ای انسان، حتی اگر در کشاکشِ ظلمات و ناامیدی هستی، بدان که فرج نزدیک است. بزودی نور به تاریکیِ تن و خانهات میدَوَد و تو شاهد صبح زندگیات خواهی بود…
عزیزم دلگیر نیستم🤦🏼♀️ دلم جایی گیره ... وقتی میگی قضاوت نکن انتظار دارم خودتم قضاوت بی جا نکنی... دلم پیش خودش گیره دلم پیش خدا گیره ... 💔 و پیش ائمه ی جان ... پیش حضرت امام زمان عج 😔 یا مهدی ادرکنی و لا تهلکنی 🍃
تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم 👩❤️💋👨 امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو داده خدایا ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍
میشه برای حل مشکلاتم یکصلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔 باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔 چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌 هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست... یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔 این تاپیک رو بخونید♥️
بله من چله گرفتم هدیه به شهید ابراهیم هادی نتیجه داد چهل نفر بودیم اکثریت حاجت گرفتند سال پیش بود&nb ...
اها..... والا من ده روزه دارم میخونم اما هیچ نتیجه ای نداده.... تازه اوضاعم بدتر شده
📚🌨️☕وقتی صبح به غلظتِ تاریکیِ شب میدمد، یعنی ای انسان، حتی اگر در کشاکشِ ظلمات و ناامیدی هستی، بدان که فرج نزدیک است. بزودی نور به تاریکیِ تن و خانهات میدَوَد و تو شاهد صبح زندگیات خواهی بود…
انگار یه تخته سنگ گذاشتن روی سینم حتی نمیتونم گریه کنم تا سبک بشم😭😭😭