2777
2789
عنوان

جاری جان چی میگه

372 بازدید | 18 پست

بچه ها جاریم اصلا اهل آرایش نیست سی ودوسالشه بهش میاد چهل وپنج سالش باشه از بس به خودش نمیرسه چشاش غار گرفتنه پوستش پیر میزنه معلمه ها لیسانسه بعد من که خیلی به خودم میرسم روپوست اینچیزا حساسم بینیمو عمل کردمه بعد هرجا بهش میگن جوونی چرا به خودت نمیرسی میگه نچرال بهتره تا عملی بودن سوراخا بینی مشخص باشه امروزیا هم عملی شدن ژل میزنن من فابریکم😂😂😂متوجه هستم همش تیکه کنایه اش بامنه

خدایا شکرت که دراین همه هیاهو روزگارمن هنوز آروم آرومم

خب چیکارش داری،اون اینجوری خوشه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چیکارش داری،اون اینجوری خوشه

نه من کاریش ندارم میخواد منو ضایع کنه اینجوری میگه حس میکنم حسوده زورش که میاد من زیادی به خودم میرسم جوونتر به نظر میام همش جلو بقیه اینجوری میگه چی بهش بگم درجوابش

نه من کاریش ندارم میخواد منو ضایع کنه اینجوری میگه حس میکنم حسوده زورش که میاد من زیادی به خودم میرس ...

یعنی بدون اینکه تو هیچی بگی و سر به سرش بذاری خیلی بی هوا تو جمع میگه نچرال خوبه عملی ها بدن سوراخ دماغشون پیداست؟ و این حرفا؟

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
گناه داره گلم‌ چکارش داری 

نه اتفاقا اینقدر خودشیرین سرزبونداره اون عروس خوبه حساب میاد جلو خونه مادرشوهر از بس ازخودش تعریف میکنه بخدا من کاملا بی تفاوتم ولی اینجوری که میگه عملی شدن زورم میاد

یعنی بدون اینکه تو هیچی بگی و سر به سرش بذاری خیلی بی هوا تو جمع میگه نچرال خوبه عملی ها بدن سوراخ د ...

اره بخدا توجمع خواهرشوهرا می شینیم دارن بحث عمل اینچیزارو بکشن اینجوری میگه بهم

بگو باشه فابریک 

یه کرمی چیزی بزن به زیر چشمت 

چشمات یه نقطه شده دیگه معلوم نیست

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!
اره بخدا توجمع خواهرشوهرا می شینیم دارن بحث عمل اینچیزارو بکشن اینجوری میگه بهم

پس کامنتم رو پس میگیرم که گفتم از پس هم بر میاین 😑حلالم کن 

تو سکوت کن 

با حرف دل میشکنه 

بذار بگه از خوشگلیت کم نمیشه میشه؟ ولی اون ناراحتت کرده کارماشو میده

خدا به راه راست هدایت کنه هممون رو

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤

بهش هم گفتم نچرال یعنی اینکه نقصی نداشته باشی توصورت خدادای زیبا باشی نیاز به عمل جراحی نداشته باشی نه بادماغ یه کیلویی پلکات افتاده باشه رو چشات حتی یه کرم براپنج دقیقه نخوابه رو پوستت بگی نچرال خوبه🤣🤣🤣

پس کامنتم رو پس میگیرم که گفتم از پس هم بر میاین 😑حلالم کن  تو سکوت کن  با حرف دل میشکن ...

عیب نداره عزیزم نه متوجه هستم از حرص میگه ولی یه جمله خوب آموزنده بهش بگم که حساب کار بیاد دستش