miamor مدیر استارتر عضویت: 1400/06/23 تعداد پست: 697 عنوان کمکککک لطفا 55 بازدید | 5 پست خواهرم ۲۷ سالشه بچه سومشو بارداره هفته نهم هستش توی بارداری های قبلش این مشکلو نداشته الان تمام بدنشو قارچ پوستی گرفته 😢توی دو ۱۰ روز دوتا دکتر رو عوض کرده ولی اصلا رو به بهبودی نمیره داره بدتر میشه کسی همچین تجربه ای داشته ؟ 1402/06/26 | 23:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
llqueenll عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 7556 کدوم شهرید ؟دکتر فرشچیان همدان متخصص بیماری های پوستیه دکتر خوبیه اکثرا هم پماد دستساز میده منم پوستم داشت نابود میشد هیچکس نفهمید اخر ایشون با دوتا پماد و چن تا توصیه درمان کرد
miamor مدیر استارتر عضویت: 1400/06/23 تعداد پست: 697 کدوم شهرید ؟ دکتر فرشچیان همدان متخصص بیماری های پوستیه دکتر خوبیه اکثرا هم پماد دستس ... تهران عزیزم 😥شما هم باردار بودین ؟نمی دونین دوره اش چقد طول کشید ؟
llqueenll عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 7556 تهران عزیزم 😥 شما هم باردار بودین ؟ نمی دونین دوره اش چقد طول کشید ؟ نه من مجردم قبلا حساسیت داشتم یه جوری خودمو میخاروندم خون میچکید دو سه سال هیچ دکتری نفهمیدا دوره هم یه هفته اینا شروع شد به جواب دادن اخرش تا یه ماه کاملا خوب شدم
miamor مدیر استارتر عضویت: 1400/06/23 تعداد پست: 697 نه من مجردم قبلا حساسیت داشتم یه جوری خودمو میخاروندم خون میچکید دو سه سال هیچ دکتری ن ... دسته گلت درد نکنه عزیزم خدا کنه واسه خواهر منم همینجور باشه
llqueenll عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 7556 دسته گلت درد نکنه عزیزم خدا کنه واسه خواهر منم همینجور باشه ان شاءالله که خوب میشن کاش یه سر پیش ایشونم برید