2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب حدی بقیه رو میخندونم نیاز ب بخیه نواحی روده میشن😂😂😂😂آسفالت هم گاز میگیرن😂

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..

تقریبا کم حرف ومودبم

به ظاهرم میرسم

همیناخوب بوده برام

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

همینکه یگوشه بشینم و سوتی ندم جذاب بنظر میرسم

دقیقا.....................منم همینو میگم...........آدم سکوت کنه جداب میشه تا هی الکی حرف بزنه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

جمع گریزم 😐

کم حرف میزنم خیلی کم 

اظهار نظر اصلا نمیکنم مگر خودشون نظرم رو بخوان 

خنده و قهقهه که اصلا تهش یه چیزی خیلی دیگه طنز باشه کمی لبخند بزنم 

شوخی هم نمیکنم اصلا مگر تو یه موقعیت هایی با جدیت یه چیزی میگم که طنزه بقیه خندشون میگیره یکم 

کلا صمیمی نیستم با کسی 

سرم تو کار خودم 

حالا بقیه پشتم هزار تا حرف میزنن ولی مهم نیست من خودم این رو انتخاب کردم و قصد تغییر خودمم ندارم

مامان من با 20 سال زندگی الان خودش 39 سالشه..

میریم پیش عمه هام مثلا مامانم میوه بابامو پوست میکنه..

میگه عشقم بخور  

یا خونمون میاد بابام ..مامانم زود کت بابامو میگیره میگه که خسته نباشی خوشتیپم  

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)

خب جز خوش پوشی و خوش تیپی که قطعا خیلی جوابه من آروم و ساکتم تا نظرم رو نپرسن توی بحثی شرکت نمیکنم بلند بلند حرف نمیزنم آروم و شمرده که تاثیرگذاری بیشتری هم داره

حداقل برای من اینطوره و راستی بوی عطر خوب هم خیلی تاثیر داره عطر خوب گرونه ولی من خودم همیشه یه قیمت مناسب متوسط نه خیلی ارزون که بوش مشخص باشه نه خیلی گرون که نتونم بخرم دارم مثلا حدود ۴۰۰ تا ۵۰۰ مناسبه نسبتا یه عالمه عطرهای خوب با این قیمت هست

گفته بودی که چرا خوب به پایان نرسید؟ راستش زور منِ خسته به طوفان نرسید... گرچه گفتند بهاران برسد مال منی قصه آخر شد و پایان زمستان نرسید... من گذشتم که به عشق تکیه کنم ، جگرم سوخت ولی عشق به عصیان نرسید...

مامان من با 20 سال زندگی الان خودش 39 سالشه.. میریم پیش عمه هام مثلا مامانم میوه بابامو پوست میکنه. ...

اصلا به به 🤩😁

تو یه نگاه عاشق چشاش شدم و شد همه کسم😍❤😌😌