_afrapariii مدیر استارتر عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 1119 عنوان عشق 136 بازدید | 15 پست سلام خوبین.من یه عشقی دارم اونم اونطور که میگه خیلی دوسم داره ولی ثابت نکرده هفت ماه شده،بعد از دوماه میخام ببینمش همیشه میرفتیم کافه ولی هی میگف بریم خونه و نرفتم,بعد خاستم ببینمش بعد دوماه فردا میگه بیا خونه گفتم کافه میگه اصلا نمیخاد بیای خیلی ناراحت شدم گفتم تو اگه هدفت دیدن من باشه مکان برات مهم نیس😞💔گوشیو قط کردم بعد زنگ زدی گوشی رو من قطع کردی گفتم اره گف باشه خدافظ،((((نمیدونم چیکار کنم لطفا بگید حالم بده)))😞☹️💔 1402/06/26 | 22:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
1401smb عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 19655 اصلا زیر بار نرو همین جا کاتش کنه قبل ازینکه رابطه ای بینتون بوجود بیاد که علاوه بر سختی جدایی برات داغ هم بذاره این ادم دیریا زود ولت میکنه دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم
ترنم_شادیییییی عضویت: 1392/06/05 تعداد پست: 6751 بهتر قطع کردیدیگه بعد زنگش جواب نمیدادی ک پررو دست پرو نگیرهچ بد رو دار شدن پسرای الان😐 مقیم درون خود...
_afrapariii مدیر استارتر عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 1119 اصلا زیر بار نرو همین جا کاتش کنه قبل ازینکه رابطه ای بینتون بوجود بیاد که علاوه بر سختی جدایی برات ... بعد همش حرف عشق عاشقی ازدواج اینا میزنه،💔😞
_afrapariii مدیر استارتر عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 1119 بهتر قطع کردی دیگه بعد زنگش جواب نمیدادی ک پررو دست پرو نگیره چ بد رو دار شدن پسرای الان😐 بنظرت چیکار کنم💔😞بعد الان پشیمون میشم میگم این منم خیلی دوسس داره
1401smb عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 19655 بعد همش حرف عشق عاشقی ازدواج اینا میزنه،💔😞 خالی میبنده ۹۰ درصد کسایی که دنبال ازدواج باشن هیچ وقت از طرفشون رابطه و بیا خونه و این چیزا نمیخوان دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم
_afrapariii مدیر استارتر عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 1119 خالی میبنده ۹۰ درصد کسایی که دنبال ازدواج باشن هیچ وقت از طرفشون رابطه و بیا خونه و این چیزا نمیخوان ... اره بخدا ولی همش قربون صدقم میره خیلی
_afrapariii مدیر استارتر عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 1119 خالی میبنده ۹۰ درصد کسایی که دنبال ازدواج باشن هیچ وقت از طرفشون رابطه و بیا خونه و این چیزا نمیخوان ... بعد بار ها شده کات کنم پیام داده که باید خودکشی کنم این حرفت برا این میترسم
ترنم_شادیییییی عضویت: 1392/06/05 تعداد پست: 6751 بنظرت چیکار کنم💔😞بعد الان پشیمون میشم میگم این منم خیلی دوسس داره واقعا نظرمو میخوایموضعتو قاطع نشون بدهن اینجوری با ترسو لرزنقطه ضعف چرا نشونمیدیالکی با این حرفا ک دوسم دارهو اینا خودتو قانع و توجیه نکن عزیزم... مقیم درون خود...
1401smb عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 19655 بعد بار ها شده کات کنم پیام داده که باید خودکشی کنم این حرفت برا این میترسم من ایشون رو نمیشناسم ولی اگر واقعا عاشقت باشه مطمئنم وقتی ببینه شما از اینکه گفته بیا خونه ناراحت شدی قطعا از درخواستش صرف نظر میکنه و از دلت در میاره نه اینکه قهر کنه دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم
_afrapariii مدیر استارتر عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 1119 من ایشون رو نمیشناسم ولی اگر واقعا عاشقت باشه مطمئنم وقتی ببینه شما از اینکه گفته بیا خونه ناراحت شد ... اره بخدا💔😞
_afrapariii مدیر استارتر عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 1119 واقعا نظرمو میخوای موضعتو قاطع نشون بده ن اینجوری با ترسو لرز نقطه ضعف چرا نشونمیدی الکی با این ... بارها خاسم کات کنم میگه باید خودکشی کنم این حرفا
سایه۱۳۸۸ عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 903 همون بهتر که قطع کردی دمتم گرماون چرا باید انقد اصرار داشته باشه که تو خونه ببینین همو اگه ارزش واقعی خودتو بدونی دیگه به کسی تخفیف نمیدی
_afrapariii مدیر استارتر عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 1119 همون بهتر که قطع کردی دمتم گرم اون چرا باید انقد اصرار داشته باشه که تو خونه ببینین همو هی میگه چن ماهه باهمیم دلم میخاد راحت باشم در صورتی میذونه خانواده من چطوره براش مهم نی حس میکنم براش مهم نی خانوادم بفهمه
سایه۱۳۸۸ عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 903 هی میگه چن ماهه باهمیم دلم میخاد راحت باشم در صورتی میذونه خانواده من چطوره براش مهم نی حس میکنم برا ... خب راحت بودن از دید این داداشمون ینی تو خونه دیدن همواین اگه انقد میخواد ببینه تورو جاش چرا مهمه انقد واسش؟ اگه ارزش واقعی خودتو بدونی دیگه به کسی تخفیف نمیدی