2777
2789
عنوان

نماز

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 62 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب ما باید طبق سنت پیامبر عمل کنیم و نگاه کنیم که پیامبر چگونه نماز می خوندن واسه منم خیلی شبهه هست& ...

ببین عزیزم. اگه بخای مطابق پیامبر عمل کنیم. ک نمیشه هیج وقت نماز شب ب پیامبر واجب بوده ‌‌..... اما پیامبر ی حالت روحی داشتن ب اسم طی الارض ک زمان براشون فکر کنم تعریف نشده بوده.... برا همین ب کارها و اعمالشون میرسیدن..... ماها اگه بخاییم طبق روال ایشون بریم ک باید کل زندی رو تعطیل کنیم  بشینیم سر سجاده‌... اما اومدن برا امتشون نماز شب رو مستحب کردن.... شاید واقعا این همراه کردن نمازها هم باهم برای همین هست.....

نمیدونم واقعا.

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱
کسی بهتون تا حالا گفته باید باهم بخونیم این کار از اهل تسنن هست 

اصل نماز همینه و ثوابش بیشتره خودم تو ی کتابی خوندم ولی اینکه پیامبر گفته میشه در ۳ نوبت خوند ک سخت نباشه واسمون رو هم تو کتاب اهل سنت خوندم هم کتب شیعه

ببین عزیزم. اگه بخای مطابق پیامبر عمل کنیم. ک نمیشه هیج وقت نماز شب ب پیامبر واجب بوده ‌‌..... اما پ ...

خب تا جایی که بتونیم طبق سنت پیامبر عمل کنیم خیلی خوبه ونماز شب هم خوبه اما من توفیق خوندش رو نداشت م

اصل نماز همینه و ثوابش بیشتره خودم تو ی کتابی خوندم ولی اینکه پیامبر گفته میشه در ۳ نوبت خوند ک سخت ...

بنظر منم اصل نماز 5 نوبته و یک ماه پیش مادر بزرگم گفت من از ریس کاروانمون پرسیدم گفته که شیعه ها باید نماز شون رو تو سه وقت بخونن 

اصل نماز همینه و ثوابش بیشتره خودم تو ی کتابی خوندم ولی اینکه پیامبر گفته میشه در ۳ نوبت خوند ک سخت ...

ولی اهل تسنن به نماز شون خیلی پایبند هستن تا ماشیعه ها هر جا که باشند فرقی نمی کنه تو خیابان یا دیگه باید نماز شون رو بخونند سر وقت من از این کار شون خوشم میاد 

ببخشید دیر متوجه پیام تون شدم چرا نمیشه ظهر وعصر رو تو محل کار جدا بخونید 

خواهش میکنم 

چون نمیتونم وسط کار دوبار برم ارایش رو بشورم و وضو بگیرم و نماز بخونم و بعد دوباره ارایش کنم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
خواهش میکنم  چون نمیتونم وسط کار دوبار برم ارایش رو بشورم و وضو بگیرم و نماز بخونم و بعد دوبار ...

این آرایش هم واقعا دردسر شده واسمون فقط مغرب وعشا رو جدا جدا می خونید 

این آرایش هم واقعا دردسر شده واسمون فقط مغرب وعشا رو جدا جدا می خونید 

بله

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم