2777
2789
عنوان

نماز

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 62 پست
چند وقته که جدا جدا می خونید 

ی سالی میشه چون خوندم ک فضیلتش بیشتره 

از همسرم پرسیدم پس نمازایی ک قبلا میخوندیم اشتباه بوده؟! بعد از همون کتاب ک کتاب اهل سنت هم بود بهم ی روایت نشون داد ک پیامبر گفتن برای اینکه امت ب زحمت نیفتند میشه ۳ نوبت خوند 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نماز خوندن برای خدا زحمت نیست وظیفه هست 

صدرصد وظیفس 

ولی پس برای چی گفتن ک دین اسلام راحت ترین دین است؟ بخاطر اینکه خداوند بر بنده هاش سخت نمیگیره مثل روزه ک وقتی میرین مسافرت روزه رو باید خورد و بعدا بجای اورد

ان شالله ک خدا قبول کنه راهی ک هممون داریم میریم....واقعا معلوم نیست راه حصرت محمد کدوم یوده؟ چقدر ت ...

خب میشه تحقیق کرد که شیعه درست تر کار انجام می ده یا اهل تسنن 

میتونیم بر طبق چیزی که نزدیک ترین فرد به پیامبر گفته و انجام میکرده انجام بدیم حضرت علی و تمامی ائم ...

ببین موقع ک میری مکه اصلا بدون مهر نماز میخونی..... ینی تو مسجد الحرام مهری وجود نداره.... خلاصه ی عده میگن حضرت علی برای اینکه امتش از سنسا جدا باشه این کارو کرده ی عده میگن ن برعکسه... اما ما تهش ب حرمت امام علی و شیعه بودنمون همین روشی ک مردم میرن رو پیش میبریم.

مثلا درمورد حجاب تمام کشورهای اسلامی. مثل اندونزی و مالزی و اینها این همه حجاب قشنگ دارن اما ما حجاب فقط و فقط با چادر کامل میشه

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱

منم تا بتونم جدا میخونم ولی ظهر و عصر نمیشه توی محل کار 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
ببین موقع ک میری مکه اصلا بدون مهر نماز میخونی..... ینی تو مسجد الحرام مهری وجود نداره.... خلاصه ی ع ...

خب ما باید طبق سنت پیامبر عمل کنیم و نگاه کنیم که پیامبر چگونه نماز می خوندن واسه منم خیلی شبهه هست