2777
2789
عنوان

نماز

437 بازدید | 62 پست

سلام من نمی دونم چطور بعضی از ما شیعیان نماز شون رو باهم می خونند چطور میشه هنوز وقت عصر نشده نماز عصر رو خوند با نماز ظهر اصل نماز در پنج نوبته نه سه نوبت و باید کاری کنیم که تبلغ 5 نوبت نماز بشه 

میدونی اینجور بهمون یاد دادن

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیشتر شیوه اهل سنت بر ۵ نوبت خوندنه در کل هیچ کدوم مشکلی نداره

3 نوبت بنظرمن مشکل داره چطور میشه هنوز وقت نماز عصر نشده نماز عصر رو خوند نماز عصر وقت خاص خودشو داره 

بیشتر شیوه اهل سنت بر ۵ نوبت خوندنه در کل هیچ کدوم مشکلی نداره

۵ نوبت خوندن ثوابش بیشتره ولی پیامبر دستور دادن بخاطر اینکه امتش ب زحمت نیفته باهم خونده بشه این روایت هم در کتب سنت هس هم هم در کتب شیعه

3 نوبت بنظرمن مشکل داره چطور میشه هنوز وقت نماز عصر نشده نماز عصر رو خوند نماز عصر وقت خاص خودشو دار ...

عزیزم شیعیان همیشه به این صورت میخوندن که مشکلی هم نداره

نماز عصر زمان خاصی نداره، فقط باید به اندازه چند دقیقه بعد از نماز ظهر صبر کرد و بعد خونده بشه

نظر شما برا خودتون کاربردیه ولی برا ما نه. 

عزیزم شیعیان همیشه به این صورت میخوندن که مشکلی هم نداره نماز عصر زمان خاصی نداره، فقط باید به اندا ...

اگر تو 5 وقت خونده بشه بهتره حرفتون قانع کننده نبود 

۵ نوبت ثوابش بیشتره اما پیامبر گفته برای اینکه امت من ب زحمت نیفته میشه ۳ نوبت خوند 

ینی حضرت محمد قبل از مرگش ک شیعه و سنی وجود نداشته اومده تفکیک کرده.؟

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱