2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من قلم‌چی بودم  سطح سوالاش خیلی خوب بود ، و برنامه راهبردی خیلی خوبی هم داره

ببخشید میتونم بپرسم چند سال پیش؟

آخه جدیدا میگن سطح سوالا خیلی بالاهه و ادمو ناامید میکنه

ببخشید میتونم بپرسم چند سال پیش؟ آخه جدیدا میگن سطح سوالا خیلی بالاهه و ادمو ناامید میکنه

سال ۱۴۰۰ 

این حرفا همش الکیه 

اتفاقا به ما میگفتن سطح قلم چی خوبه و گاج خیلی سخته و فلان !

قلم چی واقعا برنامه ریزی خوبی داره 

کلیییییی مرور داره ، هزار بار بهت وقت میده برگردی به درس 

بعدشم الان به خودت سخت بگیری خیلی بهتره تا سر جلسه کنکور سختی بکشی !

سال ۱۴۰۰  این حرفا همش الکیه  اتفاقا به ما میگفتن سطح قلم چی خوبه و گاج خیلی سخته و فلان ...

من با جمله آخر شما کاملا موافقم

امروز یه استادی توی اینستا داشت صحبت می‌کرد می‌گفت توی نیمسال دوم هیچوقت به برنامه های قلمچی نمی‌رسید برای همین ترسیدم یکم

ممنونم بازم💜

من با جمله آخر شما کاملا موافقم امروز یه استادی توی اینستا داشت صحبت می‌کرد می‌گفت توی نیمسال دوم ه ...

شما نیم سال اول سال تحصیلی هم کم کار کنی ، نیم سال دوم چوب کم کاریتو میخوری ..!

تو با هر برنامه ای بخوای پیش بری نیم سال دومش اکثراااا مروره تمام کتاب ها و مباحثه... خب معلومه که سنگینه 

هر چی به کنکور نزدیک تر بشی حجم مطالب سخت تره 

ولی اگه از همین اول آروم آروم باهاش پیش بری و سعی کنی عقب نیفتی زیاد ، نیم سال دوم هم به خوبی میگذره 

خواهش عزیزم ❤️

قلمچی خوبه ...

آزمونای دیگه هم خوبن .من خودم سال کنکورم سنجش رو بیشتر میپسندم برا کنکور چون یه سری شباهتا به کنکور داره و بهتره ولی برنامه اش دیر به دیره و در کنار قلمچی خوبه سال بعد دادنش .امسال که یازدهمی همون قلمچی خوبه ،در کنارش اگه وقت کردی آزمونای دیگه رو خونه حل کن ...

قلمچی خوبه ... آزمونای دیگه هم خوبن .من خودم سال کنکورم سنجش رو بیشتر میپسندم برا کنکور چون یه سری ...

خیلی ممنونم

آخه میگن برنامه آزمون جلوتر از مدرسه هست و فرصت نمیشه برای همین پرسیدم

خیلی ممنونم آخه میگن برنامه آزمون جلوتر از مدرسه هست و فرصت نمیشه برای همین پرسیدم

خواهش میکنم ،آره از بعضی مدارس جلوتر هست آزمون ،دیگه با آزمون میخونی با مدرسه مرور میکنی ،اگه بتونی تعادل برقرار کنی برد کردی ،من وسط سال یازدهم ول کردم آزمونا رو 🫥البته من خودم قلمچی نمیدادم اونموقع ،گاج شرکت گردم که جامعه ی آماریش کم بود